Om meg

Hallo der!

IMG_2294

Her har du meg, Brage! Er sånn ca 30 år et eller annet og bor i Stavanger – Norges evige høstby. Jeg er gift med Arild og har en liten hund som heter Dexter. På dagtid (og noen ganger kveldstid) finner du meg på politistasjonen som politiadvokat, og på kveldstid (og noen ganger dagtid) så finner du meg løpende på jakt etter kondisen jeg har mistet eller i jakten på det gode liv.

Jeg er også en av deltakerne i sesong 3 av Symesterskapet på NRK og mandag 30. oktober 2017 klokken 19:45 så kan du se meg, og ni andre deltakere, kjempe om å bli Norges beste amatørsyer! :)

Hvorfor blogger jeg?

Jeg starter bloggen for å få utløp for mine kreative sider, for de er det mange av. Etter hvert fant jeg ut at det var morsomt å skrive om andre ting også, slik som krig, fred, religion og sånt. Eller rett og slett bare en liten hverdagsdagbok om livet, kjærligheten og alt i mellom.

Noe av de temaene jeg liker å blogge om:

Søm

Jeg elsker å være kreativ og med symaskinen kan jeg lage det aller meste! I hvert fall så tror jeg det, noen ganger går det bra og andre ganger går det rett vest. Jeg håper likevel at mine prosjekter kan inspirere andre til å dra frem symaskinen og prøve, for man kommer aldri langt uten å prøve.

Mat jeg lager

Jeg elsker å lage mat, men her også går det noen ganger bra og noen ganger går det til h******. Når det faktisk går bra så er det utrolig gøy å kunne dele oppskriftene mine med dere og jeg kommer aldri til å dele noe jeg ikke har prøvd ut selv og som jeg vet smaker godt!

Mat jeg spiser

Man kan diskutere konseptet med å ta bilder av maten man spiser, men jeg elsker mat og når maten er god så bare må jeg ta bilder. Ulempen er at maten som oftest er kald når jeg skal spise den, men alt for dokumentasjonen.

Trening

Jeg elsker å løpe og løping har en så stor plass i livet mitt at det er helt naturlig at det blir en del blogginnlegg om nettopp løping. Kjedelig for noen, kanskje gøy for andre. Jeg prøver uansett å gjøre løping tilgjengelig for alle, selv for oss litt store og tunge…

Humor

Jeg tror jeg har sånn passe fin humor! Så et par morsomme innlegg blir det, så får det være opp til deg om du ler eller ei!

Vakre ting

Verden trenger vakre ting og ser jeg vakre ting så må jeg dokumentere det!

Meninger

Jeg har sterke meninger og gleden ved å ha en blogg er å få utløp for nettopp det, enten det gjelder rettferdighet eller urettferdighet.

Ta gjerne en tur rundt i bloggen min, utforsk, le og ikke glem å si hei! :)

Kontakt:

bragelius@gmail.com

4 kommentarer om “Om meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s