Vi selger 😱

God fantastisk søndag alle sammen! 

Noen av dere nyter sikkert siste rest av langhelgen, mens andre allerede sitter på jobb. Jeg selv jobber alle de inneklemte fridagene i mai, ja til og med 2. Pinsedag, fordi jeg skal ha en liten miniferie i Italia i slutten av denne måneden. Så det er på ingen måte synd på meg ☺️

Når det kommer til bloggen så har jeg nok hatt mer enn ferie, jeg har rett og slett vært helt borte. Noe som etter hvert kanskje er regelen fremfor unntaket. For sist innlegg handlet tross alt om at jeg var tilbake, men så forsvant jeg likevel 😉

Det har seg nemlig slik at A og jeg rett etter forrige blogginnlegg bestemte oss for å selge rekkehuset. Vi hadde snakket om det en stund, men vi hadde egentlig landet på at vi skulle bli værende. En ettermiddag tok vi likevel turen for å titte på et hus som var til salgs (på Sandnes av alle ting…), og med det var det gjort! For plutselig så jeg for meg grønnsakshagen jeg alltid har drømt om, og da var ikke terskelen høy for å bestemme oss for salg. 

Vi konkluderte fort med at Sandnes var utelukket, så det ble ikke det huset. Ingenting *kremt* vondt om Sandnes, men jeg er og forblir Siddis. Vi var likevel så bestemt på salg at på et par dager hyret vi inn meglere for prissammenligning, og startet på prosessen selv om vi ikke hadde funnet noe nytt. 

Jeg hadde egentlig glemt ut hvor utrolig slitsomt det er å selge hus, og i dagens Stavanger-marked er det litt mer krav som stilles enn før. Det vil si at ting selges, men man må jobbe litt mer for det. Megleren vi valgte hadde inkludert gratis boligstylist, og selv om vi har det ryddig, pent og moderne #selvskryt, så var det likevel mye som måtte gjøres. Rom måtte gjøres om, alle personlige eiendeler måtte gjemmes, skap og boder organiseres og syrommet måtte se helt strøkent ut. Så da var det bare å sette i gang. 

Det har derfor vært noen slitsomme uker, men som jeg håper vil lønne seg til slutt. Bloggen har derfor ikke blitt særlig prioritert. Først og fremst fordi jeg har hatt hundre andre gjøremål, men også fordi syrommet nå ikke inviterer til mye kreativitet. 

Det er så utrolig mange prosjekter jeg kunne tenke meg så starte på, og jeg skulle gjerne sett at jeg kunne trylle frem det ene sommerplagget etter det andre, men enn så lenge får det vente. Så fort vi har kommet i gang i ny bolig så skal symaskinen få gang på seg. Det er likevel ikke slik at jeg skal forlate bloggen helt til jeg får symaskinen på plass, så fortvil ikke 😉

Dersom dere vil ta en titt på annonsen så finner dere den her. Trykk gjerne på lenken til virtuell visning så får dere et skikkelig inntrykk av hele huset. Og dersom dere kjenner noen som kunne virke interessert så setter jeg umåtelig stor pris på at dere deler annonsen ❤️

Lik bragelius på facebook
Instagram: bragelius
Snapchat: bragelius

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s