Borte, men tilbake! ☺️

Borte vekk, sluttet å blogge eller rett og slett tatt en pause? Vel, det ble en pause som ble litt lengre enn planlagt. Den ene dagen gikk uten blogginnlegg og så den andre, og før jeg visste ordet av det så hadde det gått en uke. Nå er jeg derimot tilbake, så det var aldri snakk om å slutte med bloggingen, men det ble rett og slett en litt uplanlagt ferie ☺️

Apropos på ferie så er det snart påske. Påskestemningen har vært i hus ganske lenge da jeg pyntet til påske for en stund siden, men det først på fjellet at den rette påskestemningen kommer. I hvert fall for meg 🐣🐥 Værmeldingene har vært utrolig skiftende, med lovnader om regn annenhver dag, men nå ser det endelig ut til å bli strålende vær! Jeg er likevel fornøyd så lenge det ikke er storm, for selv overskyet vær inviterer til lange fine langrennsturer.

Men selv om jeg ikke har blogget på en stund, så har jeg ikke ligget på latsiden. For tidligere nevnte jeg at jeg skulle sy meg nikkers til påsken i vadmel, og det er jeg nå godt i gang med. Vadmelet er fra Skaar tekstil, og med bare 120cm hadde jeg nok til nikkers, og fortsatt en rest som kan sys til sitteunderlag. Vadmelen er nemlig teflonbehandlet, og er dermed perfekt til utebruk. Mønsteret på nikkersen har jeg konstruert selv, og den lages uten seperat linning. Dette har jeg lært fra boken «Making trousers» av David Page Coffin. Planen er nemlig å bruke knappeseler til, og da synes jeg effekten med uten separat linning blir ganske flott. Dessuten liker jeg effekten med prikkesting, og som jeg brukte for å holde linningen på plass.

IMG_0463.jpg

IMG_0471.jpg

Det var aldri meningen at jeg skulle bruke håndsøm på denne buksen, for planen var å sy den raskt sammen. Men vadmelen er såpass tykk at det var beste løsningen, men jeg har storkost meg med prosjektet. Det som gjenstår nå er en form for strammefunksjon/lukning nede.

IMG_0470.jpg

Jeg prøvde meg også for første gang på knappelukning fremfor glidelås. Jeg har alltid trodd dette ville være mer komplisert enn glidelås, men det var faktisk lettere. Dessuten synes jeg resultatet ble utrolig fint, så fremover blir det flere knappelukninger.

IMG_0466.jpg

I tillegg er det lommer i sidesømmen

IMG_0468.jpg

Lik bragelius på facebook
Instagram: bragelius
Snapchat: bragelius

En kommentar om “Borte, men tilbake! ☺️

  1. Stiiiiilige, du kommer til å skinne like mye som påskesola:) Men ha med deg penn og papir, denne blir det bestillinger på:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s