Chanel-jakken er ferdig!

Jeg startet på dette prosjektet 12. oktober 2017 og jeg hadde aldri trodd jeg skulle bruke så lang tid. Noe skyldes den store arbeidsmengden en slik jakke innebærer, men mye skyldes også litt manglende motivasjon på et viss tidspunkt.

Hadde jeg derimot visst hvor utrolig flott den ville bli så hadde jeg jobbet mye raskere! For nå er jeg utrolig fornøyd. Ikke bare er den penere å se på enn jeg trodde, men den er også mer anvendelig. Jeg trodde nemlig at jeg skulle ende opp med en så spesiell jakke at den kun kunne benyttes ved svært spesielle anledninger. Nå har jeg derimot en «one of a kind»-jakke jeg kan bruke på alt fra en fest med venner til en finere middag ved spesielle anledninger.

For dere så har fulgt prosjektet så kan dere se at knappene ikke er de samme som jeg først planla. Vel, de er faktisk de samme, men jeg har malt de helt sorte 😉 Og så droppet jeg skulderputene, for jeg innså til slutt at det ble litt for mye. Jeg skulle derimot ønske at jeg hadde tatt inn skuldrene en cm, for akkurat er de bittelitt for brede.

P3030084.jpg

Jada, jeg skal dra til friøren snart 😂

P3030086.jpg

P3030085.jpg

P3030099.jpg

P3030091.jpg

P3030094.jpg

P3030105.jpg

P3030114.jpg

P3030109.jpg

P3030115.jpg

P3030116.jpg

Så hva synes du? ☺️

Lik bragelius på facebook
Instagram: bragelius
Snapchat: bragelius

 

9 kommentarer om “Chanel-jakken er ferdig!

  1. Gratulerer med knallfin jakke! :) Fjong, kjempefin! Det vises godt at de ble fornøyd, ja. :D
    Fint med sorte knapper og en morsom detalj med den lille lenka. Enig, du trenger ingen frisørtime enda :)

  2. Fantastisk flotte og mannen e jo enda flottere 😍😍😍. Du får nok mange som vill misunne deg den 🤗🤗. Bær den med stolthet 👍🏻👏🏻👏🏻👏🏻🤗. Og du kan drøye frisøren ei stund , du flotte 😍❤️

  3. Jakken er EMINENTO!!😍I love it!! Passform, farge…alt stemmer! Og tusen takk for inspirasjon til å våge meg på tilsvarende prosjekt selv. Forsett å sy😘

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s