Grå uke, grå måned, grå mat

Da har en ny uke forsvunnet og den forsvant uten de store hendelsene. Det er vel dette som kjennetegner februar, nemlig at ingenting skjer. Dermed har jeg vært utrolig lite inspirert til å blogge, skape eller finne på noe, og i stedet har dagene gått til å ligge på sofaen. Jeg har sydd litt på chanel-jakken, løpt de turene jeg skal løpe og blogget det jeg skulle blogge, men tiden i mellom har gått til ingenting. Jeg kan selvsagt ikke være på hele tiden, men når vi er på dag nummer 12 i februar, og alle føles like, så kjenner jeg litt på følelsen av at jeg kun eksisterer – ikke lever.

Kanskje er det Symesterskapet-abstinenser… Jeg gikk fra å ha det som fokus i hele 2017 til å krasjlande i 2018. Med andre ord har det vært litt mye hverdag siden, og det ble ikke mindre hverdag i jakten på et sunnere liv. De to siste helgene, hvor A i tillegg har jobbet kveld, har dermed føltes litt bortkastet. For det som jeg trodde skulle bli tid til å hente meg selv inn, finne energi og bli sunnere, ble i stedet til en kraftig påminnelse om at jeg har behov for at det skjer ting rundt meg.

Heldigvis brytes denne uken opp av at vi tar turen til mamma i Sverige. Der er vi fra torsdag til lørdag, og så besøker vi M i Kristiansand fra lørdag til søndag. Ikke at jeg må flykte byen hver gang det skal noe, men jeg må bli flinkere til å si ja til ting som er festlig.

Når det kommer til trening så fullførte jeg alle de treningene jeg skulle i uken som gikk, spiste den maten jeg skulle og gjorde det jeg skulle gjøre. Denne uken blir litt komplisert på grunn av reise, men vi har fått presset inn trening i dag og 12km på onsdag etter jobb.

Nå håper jeg at en tur hos mamma får jeg meg ut av denne går hverdagsboblen jeg befinner meg i og at jeg kan finne tilbake til den kreative, fargerike og festlig Brage jeg kan være ☺️

Lik bragelius på facebook
Instagram: bragelius
Snapchat: bragelius

3 kommentarer om “Grå uke, grå måned, grå mat

  1. Komme til mammen og bamsen og få god energi 😍😘. Glede oss masse til og se dere 😍. Og shopping i Sverige hjelpe alltid på 😂😂😂😘

  2. He he .. måtte le da jeg så det bildet. Tror mange trenger en hvileperiode for å hente seg inn. Kjøp deg noen blomster og gjør det koselig på bordet. Tenn et lys for deg selv, og kos deg med en kopp te eller kaffe. Noen ganger er alt en trenger å gjøre, ingenting. :) Og plutselig er energien tilbake. :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s