Ukesoppdatering og tips til ruteplanlegger for løping/gange/sykling

Det er mandag og jeg kan starte uken med en lettelse. En lettelse over at jeg har tatt valget om å undersøke muligheten til å gjøre noe mer med søm, nemlig å se på muligheten for å starte mitt eget klesmerke. Vi er bare på idestadiet, så ikke forvent så mye med det første, men det er deilig å ha dette klart for både deg og meg.

Uansett, klær eller ei. Det er mandag og det betyr oppdatering av uken som har vært og uken som kommer. For selv om det føles litt nyttesløst å skrive alt dette nå, for ting går nemlig veldig bra, så vet jeg at jeg må fortsette å oppdatere mat og trening for å være ærlig med meg selv når ting ikke går så bra 😉

Sist uke fullførte vi alle treningsøktene, og hvor vi på lørdag løp 12km. Jeg hadde grudd meg til denne turen, men været var fantastisk og formen langt bedre enn hva jeg trodde. Dermed ble det en utrolig fin tur, selv om det både var tungt og at minusgradene gjorde det vanskelig å puste skikkelig.

Mange har spurt meg hvor jeg løper, hvilken rute jeg tar og hvordan jeg klarer å planlegge akkurat mengde kilometer. Til dette bruker jeg iform sin ruteplanlagger som du finner her. Den er helt gratis, og den er enkel å bruke. Du bare zoomer inn til startstedet ditt, krysser av boksen «Tilpass rute til veier og stier» og klikker deg videre på ruten du planlegger. Da får du opp lengden og høydeprofil, men også fart og kalorier dersom du legger inn relevant tilleggsinformasjon. Den kan være litt tricky å bruke noen ganger, da den av og til insisterer på omveier fremfor den mest fornuftige. Da huker jeg bare av «Tilpass rute til veier og stier» og klikker manuelt til jeg har passert det området den velger feil, og så fortsetter som normalt.

Når det kommer til mat så skrev jeg sist uke at jeg og raske karbohydrater ikke kan være venner. Denne uken har jeg derfor unngått alt dette, og på magisk vis forsvant all sult, søtsug og andre usunne matønsker etter bare to dager. Det er sikkert 99% placebo som kommer av et ønske om at dette skal fungere, men uansett hva det er så fungerer det for meg 😉

I tillegg skulle jeg gå frem og tilbake til jobb, noe jeg klarte (og fortsatt klarer) alle dager foruten fredag. På fredag klarte jeg nemlig å forsove meg, og for å rekke jobben klokken 07.30 så fikk jeg A til å kjøre meg.

Alt dette har gjort sitt utslag på vekten, og et ganske kraftig utslag egentlig. Nå har ikke jeg offisiell veiedag før på onsdag (jeg liker å ha noen dagers skille fra helgen…), men jeg veier meg hver dag for å ha kontroll. Uansett så vet jeg ikke om jeg bør skrive hvor mye eller hvor lite jeg har gått ned. Jeg er mann, 190 høy og jeg løper flere kilometer i uka, og derfor er min vektnedgang ikke representativ for veldig mange dere ute. Jeg vet derfor ikke om det er så lurt å promotere min vektnedgang uke for uke. For jeg vil ikke at noen skal komme over bloggen min i jakten på en mindre kropp og bruke min vektnedgang som en rettesnor på hva de selv kan klare. Jeg tror derfor at jeg heller oppdaterer om… Skal vi si 10kg? Og så driter vi i antall uker det tok og lar heller bilder motivere?

Lik bragelius på facebook
Instagram: bragelius
Snapchat: bragelius

En kommentar om “Ukesoppdatering og tips til ruteplanlegger for løping/gange/sykling

  1. 😂😂😂 Det viser fort på deg , så bildene sier alt 😋😍. Du e dyktig og gjør ingen ting halvhjerta 😂😂. Så stå på vennen , stolte av deg 😍❤️😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s