Snapchat!

Jeg har ikke vært så veldig aktiv på Instagram story i det siste, men uansett så har jeg bestemt meg for at den skal være mer forbeholdt søm og den type ting. Så dersom du vil følge «hverdagslivet» mitt så har du muligheten til å legge meg til på snapchat ☺️ Brukernavnet er: bragelius, men du kan også scanne bildet over. Det gjør du ved å fokusere kameraet på den gule firkanten og vips så har du lagt meg til!

Jeg har ikke vært så mye aktiv på snapchat heller i det siste, men det skal jeg bli flinkere til. Det er bare noe med denne tiden som gjør at jeg blir litt uinspirert, umotivert og ukreativ. Jeg merker likevel at treningen gir mer energi enn jeg har hatt tidligere, for i går ryddet jeg og organiserte hele garderoberommet, noe jeg ikke har hatt ork til på flere uker… Så fremover satser jeg på at trening og sunn mat gir meg inspirasjon, motivasjon og kreativitet! ☺️

Lik bragelius på facebook
Instagram: bragelius

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s