Da kan nye gjester flytte inn!

Hele lørdagen gikk til å rydde ut av kjelleren og da kvelden kom var jeg så sliten at det ble ikke tid til noe blogginnlegg. Vi hadde planlagt litt fest og moro etterpå, men det endte meg at samtlige gikk å la seg tidlig. Rydding av kjeller er med andre ord ganske utmattende, men det var utrolig deilig å få unna alt. Tusen takk til våre gode venner AMTSO og Ø som hjalp til ❤️

Jeg insisterte på fullt utstyr da jeg ikke hadde tenkt å vandre rundt i kjelleren og puste inn tørket drittvann, så det ble støvmaske, støvdrakt og hansker. Kanskje litt i overkant, men leker man man opprydningsarbeider så leker man opprydningsarbeider 😄

Antrekket var derimot også den perfekte bekledningen til å rense fuglehuset. For som jeg nevnte så bør det renses hvert år, og helst i mars/april. Årsaken til å vente så lenge er at fugler kan bruke huset til vinterovernatting, og samtidig er det kaldt nok til at fugleloppene ikke våkner. Jeg renset det likevel nå for å huske på å gjøre det før våren kommer. Det er ikke krise å glemme det et år, men blir det fullt så er fuglebarna mer utsatt for vær, vind og rovfugler da de blir liggende så nær åpningen.

Jeg sjekket det selvsagt jevnlig for tegn til fugler som vinterovernattet før jeg satte i gang, og jeg var derfor sikker på at jeg ikke gjorde noen husløse. Jobben ikke større enn å kaste alt gammelt reirmateriale og gjøre det rent og pent til årets leieboere. Så nå håper jeg bare vi får noen i år også ☺️

P1200019.jpg

Viktig å matche fuglehuset og hanskene 😂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nede i høyre hjørne kan dere se nysgjerrige Dexter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så fornøyd med meg selv 😂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tidligere på dagen hadde vi andre gjester ☺️

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vakre, men uønsket da de spiser på alt av frukttrær, grønnsaksåker og blomster 😒

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lik bragelius på facebook!
Instagram: @bragelius
Snapchat: bragelius

2 kommentarer om “Da kan nye gjester flytte inn!

  1. Godt jobba 😂😂😂 deiligt med alt som e gjort 😍. Skjønne Dexter kose seg i Lyse 🤗🤗😍. Du vet hva dere må gjøre for og holde dyra borte fra haven 😉😂😂😂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s