Vintertur til Lyse

Det er fredag! Den beste dagen i uka, eller hva synes du? Som dere vet så har jeg måtte jobbe helger i blant og da har kanskje ikke fredagen vært den festligste, men sånn ellers er det etter min mening den beste dagen i uka ☺️ Alle er i godt humør på jobb, man kan kose seg på kvelden og dagen etter kan man sove så lenge man vil ❤️

Når det er sagt så jobber jeg ikke turnus lengre på grunn endringer i det nye politidistriktet. Så da jeg fikk sjansen til å hoppe av turnusen så gjorde jeg det da det er vanskelig å få kalenderen til å passe når også A jobber turnus.

Uansett, denne helgen drar vi inn til sommerhuset i Lyse. Vi er sjeldent der vinterstid for Lysebotn er ganske mørkt og trist på denne tiden. Solen kommer ikke til, det er alltid kaldere enn i byen og vindene kan ta livet av deg. Heldigvis har vi tilgang til hytte i Lyseheiene og vintrene tilbringes der, men vi må inn til sommerhuset denne helgen da vi dessverre har fått vann inn i kjelleren. Vannet borte nå, tørkemaskiner fra forsikringsselskapet er satt inn, men det må ryddes, kastes og vaskes…

A, svigerinnen min og jeg har fått hjelp av et vennepar slik at jobben blir både enklere, men også morsommere. Så selv om jeg skulle sett at helgen hadde vært langt festligere enn å rydde i en kjeller, så skal vi sørge for at det blir en koselig hyttetur likevel. Dessuten er det en gyllen anledning til å gjøre klart alt som skal opp på fjellet i påsken.

I mellomtiden får jeg lengte litt tilbake til sommeren og hvor vakkert det kan være i Lyse ❤️

IMG_3734.jpg

I fjor fikk vi første gang besøk i dette fuglehuset og nå skal jeg huske på å rense det slik at nye gjester kan komme i år ☺️ Fuglehus bør renses på vinteren for å unngå fuglelopper.

IMG_4248

Husker dere grønnsakshagen? Vel, den gikk ikke så bra! I år skal den flyttes dersom jeg finner tid, for huset bør også males ferdig 😳

IMG_4251.jpg

Nesten ingen epler ble det heller 😫

P9090051.jpg

Jaja, grønnsaker eller ei, ingenting er som å ligge i hengekøya med ei god bok 😍 Håper du får en fantastisk helg uten alt for mye vann i kjelleren ☺️

IMG_4257.jpg

Lik bragelius på facebook.

En kommentar om “Vintertur til Lyse

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s