Velkommen til 19-krigen!

Ok, vi skal ikke så langt tilbake, men når det kommer til kalendere så er jeg ikke særlig moderne. For til tross for at jeg elsker all ny teknologi og omfavner alle forandringer med stor glede, så klarer jeg ikke å kvitte meg med den gamle papirkalenderen. For selv om den er litt upraktisk i forhold til tilgjengelighet, så er det ingenting som kan måle seg med penn og papir. Spesielt ikke når jeg er over gjennomsnittet glad i struktur…

For jeg fargekoder nemlig alt! 😂

P1180004.jpg

Kalenderen jeg bruker er Moleskine weekly planer, som har hele uken på venstre side og en notatside på høyre side. Dermed har jeg kontroll på alle planene mine, men også plass til å skrive notater til hendelsene eller oppsummering. For det er kanskje oppsummeringen som har blitt det viktigste i kalenderen min, for den fungerer også som en treningsdagbok. For det å føre treningsdagbok har vist seg å være gull verdt. For en ting er å se sin egen fremgang, men det er også veldig motiverende å gå tilbake i tid og se at jeg har klart ting tidligere. Som eksempelvis nå i dag når vi skal løpe 10km og jeg tenker det blir umulig, men så ser i kalenderen for 2016 at vi ikke bare klarte 10km, men 12km på samme tid og 10kg større. Dermed har jeg ingen unnskyldninger til ikke å klare det i dag! 🤗

P1180009.jpg

Dessuten er en papirkalender herlig å ha når man må droddle seg gjennom store problemstillinger. For som jeg har skrevet om tidligere så tenker jeg best når jeg tegner 😄

P1180006.jpg

Når vi nå er inne på kalendere så lurer jeg på hvordan du visualiserer deg kalenderåret i hodet? Kanskje litt filosofisk spørsmål, men noen venner og jeg kom inn på dette temaet og det viste seg at «kalenderen» i mitt hode er helt annerledes enn hva andre visualiserer seg. Kanskje du ikke visualiserer kalenderen i hodet i det hele tatt, men i mitt tilfelle så er kalenderen som en klokke. For det var slik kalenderen så ut da jeg var liten og lærte meg månedene, og det er slik jeg har visualisert den siden. Så for meg er det et klart skille mellom desember og januar, og nå er vi oppe i høyre hjørne før vi går mot lysere tider 🌞, og om dere kan se nedenfor så starter heller ikke vinteren for meg før i januar,. For halve november og desember er juletiden, ikke vinter 😂

P1180012.jpg

Lik kalender-bragelius på facebook.

4 kommentarer om “Velkommen til 19-krigen!

  1. Haha, elsker det!! Og hvilken orden du har!!!👏👏 har også papirkalender… klarer ikke å ha samme orden på mobilen…🙈😂

  2. Eg lager også papirkalender i notatbok og noterer ned alt mulig. Denne er ispedd litt listegalskap, litt fornuftig og nødvendig listeføring, litt planlegging, målsetningar og masse fargekoding. Får plass til litt drodling og øver meg i å skrive fint og kunstferdig. Gøy! Eg prøvde å bruke kalenderfunksjonen på mobilen, men gjekk tilbake til papir. Trives best sånn.
    For meg er kalenderåret ei pil som går oppover. Januar nederst, desember øverst. Januar er fantastisk for då skal alle planar leggast som skal gjere det nye året til the best year ever. Når jula er slutt, kan eg nesten ikkje vente til januar starer opp, og alt skal bli så bra så!

    1. Har prøvd mange ganger med mobilen, men det er ikke nok for meg nei :) Moro du ser for deg kalenderen som en pil som går oppover, men jeg er enig med deg at januar er fantastisk med ny start og blanke ark!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s