Første nyttårsdag på stranden

Da er nyttårsaftenen over, og jeg håper alle hadde en fantastisk feiring ☺️

Vi spiste en bedre middag, så på fyrverkeri, før vi gikk hjem. Det ble med andre ord ikke fest til langt ut på natten, noe vi var glade for i dag. For i dag har vi gjort det samme som vi har gjort de tre siste årene, nemlig tilbragt første nyttårsdag på stranden. Det første året var vi på Bondi beach i Sydney, mens vi de to siste årene har vært her i Playa del Ingles.

Første nyttårsdag på Bondi beach var i kombinasjon med en treukers rundreise A, og vår felles venninne M og jeg hadde i bobil langs østkysten i Australia. En tur jeg aldri kommer til å glemme, for hjelpes hvor kjekt vi hadde det! Jeg tok siste året av jusstudiet mitt i Australia, men A og M hadde ikke vært der før. Det var derimot noe helt annet å være tilbake uten studentbudsjett 😂 En slik tur kan man derimot ikke gjøre hvert år, for Australia er fryktelig dyrt, men det var den turen som medførte at vi ønsket flere nyttårsaftener og første nyttårsdag i varmere strøk. Siden har det blitt Gran Canaria og vi kommer nok ikke til å slutte med feiring i varmere strøk med det første ☺️

Alt vel i 2018 ønskes dere alle ☺️

En kommentar om “Første nyttårsdag på stranden

  1. Det trenger dere hvert år etter en heftig desember 😍❤️. Og vi tar gladelig med oss gullgutten til di svenske skoger 😍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s