Adjø 2017

Da sier vi adjø til 2017 og går snart inn i 2018. Jeg synes alltid det er rart å ta farvel med et nytt år, men jeg har store håp og planer for det neste året, og jeg kjenner derfor at jeg gleder meg til å ta fatt på 2018. Før vi derimot ønsker 2018 velkommen, så er det greit å reflektere over 2017.

På veien videre tar jeg kun med meg de gode dagene. Ja, foruten de dårlige dagene jeg har lært noe av selvsagt, for lærer man ikke av fortiden er man dømt å repetere det samme i fremtiden.

Helhetlig kan jeg uansett konstantere at 2017 har vært et fantastisk år. Det har naturligvis vært preget av Symesterskapet. For selv om dere kun så meg på skjermen i åtte episoder, så har Symesterskapet vært en del av meg siden jeg sendte søknaden i januar. Lite visste jeg hvor utrolig gøy det skulle bli, men enda mindre visste jeg hvor mye jeg skulle lære om meg selv. Jeg har fått mer selvtillit til å bare være meg selv, jeg har fått mer pågangsmot til å satse på ting som gjør meg glad, og jeg har lært meg å sette pris på alle de fantastiske tingene livet har å by på.

For en nyttårsaften er kanskje en av de største påminnelsene om at et år er fryktelig kort. Det handler derfor om å nyte hver bit av det livet har å by på, enten det innebærer å ligge i armkroken til en god venn eller bestige en fjelltopp på jakten etter adrenalin. Hva som er det gode liv definerer du, men uansett hva det er så må du huske på å ta deg tid til å nyte det hele. For husk at livet kommer ikke, det er.

Så selv om jeg gleder meg til 2018 da jeg har store håp og planer så skal jeg huske på å leve litt her og nå. Mine planer innebærer derimot ingen nyttårsforsett :) Jeg har selvsagt håp om at jeg skal trene mer, spise sunnere og jobbe hardere, men dette er egenskaper man kan strebe etter uten å legge det i forsetts-form. Uansett har jeg har tenkt å fortsette med å være den samme rare, sarkastiske og festlige fyren dere har alle kommet hit for lese om 😉

Så takk for alt 2017! Tusen takk for alle reisene og opplevelsene du ga meg! Tusen takk for mye glede og lite sorg. Tusen takk for vennene, familien, mann og hund jeg får lov til å ha i livet mitt. Tusen takk for du er du! ❤️

Lik nyttårs-bragelius på Facebook

3 kommentarer om “Adjø 2017

  1. Hei og godt nytt år til deg og dine. Du sier så mye fint. Det var så morro å følge dere alle i symesterskapet. Gleder meg til å følge deg her også. Masse hilsner fra en sygal, Torild.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s