Bryllup på nyttårsaftenen!

I morgen er det fire år siden jeg giftet meg med A, og for noen fantastiske fire år det har vært ☺️ Vi valgte å gifte oss på nyttårsaftenen på grunn av ingen av oss ønsket et tradisjonelt bryllup, men vi ønsket oss en stor fest.

Litt tradisjonelle rammer ble det likevel, men det ble festen som var i fokus. Faktisk var festen så vellykket at da klokken var 23:58 måtte jeg minne de festglade og dansende gjestene at det også var nyttårsaftenen, og vi må ut og se på fyrverkeriet! Etter det fortsatte festen, og A og jeg hadde det så moro at vi ikke oppdaget hvor sent der var blitt før klokken var 03:00 og gjestene lurte på om det var greit at de dro. Selvsagt, men vi hadde ikke tenkt å gi oss 😂

Bryllup er likevel det mest slitsomme jeg har gjort! Ikke selve bryllupsdagen, den var fantastisk, men alt det andre. Nå er ikke jeg den som rir når jeg saler, men når det kom til mitt eget bryllup så er jeg nok historiens verste. Tingen var at alle andre snakket konstant om bryllupet vårt, alt som måtte gjøres og stilte hundre spørsmål om jeg hadde alt på plass. Dermed ble jeg som jeg alltid blir i slike situasjoner, helt apatisk. Dermed nektet jeg å forholde meg til det meste som gjaldt bryllup før tre uker før dagen, og da var ting helt krise!

For da var var 90 invitasjoner sendt ut for lenge siden, men vi manglet alt fra lokale til klær, gifteringer, fotograf og kake.

Lokale fikk vi booket mot alle odds, og vi var ganske heldige på det vi fikk. Heldigvis hadde jeg vært noe føre var slik at dekor var kjøpt inn, og takket være hjelpsomme venner fikk vi på plass en nydelig festsal.

Smokingene vi kjøpte på nett var derimot så grusomme at vi måtte haste av sted til dressbutikken midt i romjulen, og det var så vidt de var klare hos sydamen før selve dagen.

Gifteringene kjøpte vi så sent at vi holdt på å stå uten da de var på vei til Alta fremfor Stavanger, men vi fikk hentet de minutter før stengetid.

Fotograf hadde vi ikke tenkt på, og da ingen ville jobbe nyttårsaftenen måtte jeg dra en hvit løgn og si at vår opprinnelige fotograf hadde kansellert i siste liten. I sympati fikk vi dermed booket en fotograf og hun viste seg å være utrolig dyktig. Når det er sagt så skal dere vite at jeg fortsatt har dårlig samvittighet for den hvite løgnen…

Det verste var likevel bryllupskaken. Vi hadde overhodet ikke tid til å smake, se og planlegge. Dermed sendte jeg e-post til bakeriet og sa vi trenger bryllupskake og den må gjerne være festlig og fargerik, det er tross alt et homobryllup. Jeg skrev derimot at den må overhodet ikke være lilla, jeg hater lilla! Noen må derimot ha lest feil for hele forbanna kaka kom lilla fra innerst til ytterst. Jeg tror faktisk aldri jeg har sett så mange lilla nyanser, og det manglet bare at den spøy ut lilla glitter i det noen skar i den. Jeg kunne derimot ikke skylde på andre enn meg selv så da var det ikke annet enn å le…

På tross av alt dette fikk vi en fantastisk bryllupsfeiring, men jeg hadde aldri gjort det igjen 😂 Da hadde jeg heller holdt meg til vår opprinnelige plan og dratt til utlandet og giftet oss fort og gale. Eller kanskje startet planleggingen litt tidligere? 🤔😂

Etter bryllupet dro vi rett til Thailand i tre uker, noe jeg anbefaler alle å gjøre. Samme hvor, men dra! Bryllup er slitsomt, kaos og krevende, og dagen blir først perfekt når du vet du skal slappe av etterpå.

For alle andre så anbefaler jeg ikke å overlesse brudeparet med bryllupsmas, man kan fort bli drittlei sitt eget bryllup lenge før dagen 😉

5 kommentarer om “Bryllup på nyttårsaftenen!

  1. Beste nyttårsaften jeg har hatt iallefall🙌🏻 Savner bare å feire årsdagene etterpå med dere siden dere alltid klarer å reise fra oss hver eneste nyttår😪❤️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s