Så er julen borte…

Da er julen over for denne gang. Julepynten er tatt bort, treet er pakket ned og huset er klart for 2018. Kanskje litt tidlig å ta bort julepynten, men vi reiser til Gran Canaria i morgen og jeg har ikke lyst til å komme hjem til julepynt i januar…

Det har som alltid vært en fantastisk julefeiring med familien. Som dere vet ble det julaftenen hos tante I på Hommersåk og i går hadde vi huset fullt til koldtbord. Etter hvert ble koldtbordet til en fest, og jeg tror ikke vi var i sengs før klokka var 03:00. Dermed har det vært ganske tung å pakke ned alle julepynten i dag, men hjelpes hvor deilig det er når det er gjort. Dessuten var det verdt det for det ble en fantastisk fest! 🤗

PC250217.jpg

Gavene var også vellykket i år, både de som ble gitt og de som ble fått. Vi fikk blant annet tallerkener til juleserviset slik at vi nå kan dekke til hele 18 stykker. Av A fikk jeg ny linse til kameraet som jeg lenge hadde ønsket meg. Dermed har jeg nå i to dager gått rundt og tatt bilder av alt og alle, for med denne linsen blir bildene utrolig bra. Av meg fikk A en apple watch series 3 som han hadde ønsket seg. Ellers fikk vi også mange andre flotte gaver fra venner og familie. Vi føler oss derfor veldig heldige og takknemlige ☺️

PC250202.jpg

Nå venter en deilig ferie i 10 dager og jeg tar selvsagt med meg kamera og macbooken til Granca, så dere er ikke kvitt meg enda 😉 Så selv om jeg tok meg en liten julepause i går så har jeg selvsagt ikke gitt opp bloggen!

PC250206.jpg

Håper du hadde en fantastiske julefeiring ☺️

6 kommentarer om “Så er julen borte…

  1. Hei flotte deg😊
    Det har vært så morsomt og lærerikt å følge deg både på Symestersksper og på bloggen din.
    Ønsker dere en herlig tur til varmere strøk-velfortjent absolutt😃
    Er det lov å spørre hva ditt lekre juleservise heter? Vi leter høyt og lavt for å begynne å samle vi igså og synes deres var fint(iallfall det som vistes).

    1. Tusen takk, veldig kjekt å høre ☺️ Serviset er Royal Copenhagen sitt star fluted Christmas. Har samlet på det i en del år nå og er veldig fornøyd ☺️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s