Det blir ikke jul uten kaos…

Nå kunne jeg ha skrevet et innlegg om hvordan jeg har rolig puls, er helt avslappet og har alt under kontroll fordi jeg startet julen i midten av november… Det hadde derimot vært en løgn, for her er alt kaos grunnet dårlig planlegging, at jeg lever i siste liten og at jeg «elsker» å utsette ting.

Så huset er hverken julerent, maten er ikke klar og siste julegave ble kjøpt for mindre enn en time siden. Nå har jeg kapitulert i sofaen et lite øyeblikk og har åpnet en øl, før jeg må kaste meg over vaskebøtta, steke 14 store løk og gjøre det koselig til julegjestene.

Når alt er gjort skal jeg lene meg tilbake, nyte øyeblikkene og kjenne julefreden senke seg. For til slutt er alt stresset verdt det :) Jeg håper du har en litt mindre stressende kveld nå kvelden før kvelden og at morgendagen blir akkurat slik du planla den.

Lik julestress-bragelius på facebook.

8 kommentarer om “Det blir ikke jul uten kaos…

 1. Der fekk me ditt virkelige liv 😂😂😂nå lo eg for slik er det og slik blir det …Dropp julevasken.Grin heller over laukane med ei kald øl i nærheten ❤

 2. Enig med Randi. Roa ned. Det e ingen som ser om du har vaska eller ei. Å i morrå e det heldigvis ikke oppe på butikken. Det du har glømt e glømt. 😘

 3. Her har nissen besøkt låven fir 17.år 😀og 30 mennesker med stort og smått har hatt et svært pølsebål og kosa seg ute og inne. 😁
  Så mine nyvaska gulvet er langt ifra rene lenger, og duken har fått flekker..
  Men slitt au..alle ungene er super fornøyde og julestemningen er på plass 😀
  God jul og et godt nytt år fra Arendal 😀

   1. Uten tvil….
    Som en av de eldste (18 år) så til meg i går…
    Det blir ikke jul uten nisse på låven, pølsebål og varmedress, på Tveiterød..😀
    Sånt varmer ett mammahjerte😀😆😀 uansett om det er mitt eller andres barn.
    Nå har vi vært å trent juletre på min avdøde manns grav, barna har bestemt at pappa skal ha juletre og så er det 3 nøtter til askepott og frokost i stua…😀
    Happy children,happy mom 😀😀😀
    God jul 😀😆😆

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s