Husk Norge Rundt i kveld!

For i kveld klokken 19:30 viser jeg programleder Emil Indsetviken hvordan man pynter pepperkakehus, og det hadde vært utrolig koselig om du ville se på! :)

IMG_4362

Da Norge rundt ringte meg og spurte om jeg ville på skjermen for å vise hvordan man pynter pepperkakehus, så kunne jeg selvsagt ikke si nei. Noe jeg var veldig glad for, for det ble en utrolig festlig og hyggelig opplevelse! Det endte med at vi tok hver vår halvdel og hadde en liten konkurranse om hvem som var best. Nå skal ikke jeg røpe resultatet 😉, men til å være første gang så synes jeg Emil var ganske flink!

IMG_1781Nå har ikke jeg sett programmet enda så jeg vet ikke hvordan det blir, men Norge rundt er enda mer «feel good»-TV enn Symesterskapet slik at jeg vet det blir bra :)

IMG_1787

Emil prøvde julegenseren min før vi satte i gang, men fant ut at det ble litt mye pels og hår på kjøkkenet, men han fikk i hvert fall avsluttet sendingen med genseren. Så nå har julegenseren min fra Symesterskapet også være på Norge rundt 🤗

IMG_1790.jpg

 

Takket være Symesterskapet så får jeg være med på slike gøyale ting! Nå er jeg spent på hva 2018 bringer ☺️

PS: Programmet er tilgjengelig på nett fra klokken 15:00.

Lik Norge rundt-bragelius på Facebook

 

 

2 kommentarer om “Husk Norge Rundt i kveld!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s