Tusen tusen tusen takk ❤️

Før jeg i ettermiddag skriver om finaleepisoden så vil jeg gjerne bruke litt tid på å takke noen.

lrxkamb_400x400.png

Først og fremst, NRK Hordaland. Tusen takk for at jeg fikk lov til å bli med i denne sesongen av Symesterskapet. Det er dere som har sørget for at 2017 ble et så fantastisk år, og hvor jeg har det utrolig moro fra start til slutt.

Jeg er også så utrolig takknemlig for at dere klippet programmet så bra, men det hadde ikke blitt så bra hadde det ikke vært for alle dere bak kameraene. For hver og en av dere tok vare på oss, fikk oss til å le, men ikke minst fikk oss til å føle oss så komfortable. Dere var ute etter å lage godt TV og backet oss opp, hadde troen på oss og inkluderte oss i beslutninger. Ikke en eneste gang var jeg redd for at dere ville drite oss ut på skjermen, og jeg hadde full tillit til at programmet ville bli fantastisk, noe det utvilsomt ble.

Nå er det over og jeg kjenner på vemodigheten av nettopp det, men med hodet fullt av minner så går jeg inn i 2018 og føler meg heldig som har fått lov til å bli med på dette eventyret ❤️

Christine Hope ❤️

Christine2, foto Marit Hommedal_preview.jpg

Tusen takk for at du er er du! Det er ingen tvil om at du er rette personen til å lede dette programmet, for ikke bare er du humor, men du er også full av hjertevarme! Så tusen takk for alle pep talks i pausene, og at du fikk meg til å tro på meg selv når ting gikk skeis. Ikke minst tusen takk for all latter, moro og humor 😍

Tine og Andreas ❤️

Dommerne1-2
Foto: Marit Hommedal

Streng med rettferdige? Tror vi kan si det slik, for det er alltid rettferdig å bli bedømt strengt av mennesker som er så utrolig dyktige som dere! Tusen takk for alle tips og råd dere kom med, og tusen takk for alt jeg fikk lære bare av bedømmingen deres. En gang skal jeg overtale Andreas til å lære meg håndsøm, og i løpet av 2018 håper jeg at jeg får kommet meg på kurs hos Tine :)

Ikke minst, tusen takk til de fantastiske ordene jeg fikk av dere to ❤️

D5AACC61-1E06-4527-95CF-61F527C1A6FC

Seerne ❤️

Tusen takk til alle dere som har fulgt oss på skjermen, og ikke minst tusen takk til all den positive tilbakemeldingene vi har fått! Dere har engasjert dere, skrevet meldinger og stoppet meg på gata, og det er dere som har gjort dette til et fantastisk eventyr. Så tusen tusen tusen hjertelig takk!

***

Lik Symesterskapet-bragelius på facebook.

10 kommentarer om “Tusen tusen tusen takk ❤️

 1. Tror vi alle har hatt det like kjekt som har fulgt dere 😂😂. E et kjempe program som gir meg lysten til og prøve og sy litt selv 😍😂. Maskinene skal fram i 2018 ❤️😍❤️

 2. Tusen tusen takk til alle dere. Har storkost oss. Takk for att dere viste att selv om det va konkurranse var dere snille med hverandre og gav råd til hverandre. ❤Glede meg til fortsettelsen på bloggen og instagram.❤

 3. Jeg var på reise akkurat da finalen i selveste Symesterskapet ble sendt. Kan man virkelig planlegge så dårlig? Heldigvis for meg måtte jeg vente noen timer på flyplassen i Tromsø, og der fikk jeg streamet finalen på mobilen. Hurra! Jeg følte meg en smule ivrig da jeg lukket ute mitt reisefølge og fordypet meg i programmet.

  For en finale! Så flotte kreasjoner og så mye gøy. Da vinneren var kåret satt jeg på en flyplass og tørket tårer. Det mangler ikke innlevelse her i gården. 😄

  Nå er jeg mest glad for at jula kommer så jeg kan fortrenge at siste episode er sendt. Det har vært så gøy!

  God jul!

  1. Er veldig glad for at finalen ble så bra som den ble ☺️ Jeg storkoste meg og fikk ut av det akkurat det jeg ville, godt TV 🤗 En riktig god jul 🤗

 4. Slike program som dette er gøy! Å følge et sett ulike personar som er seg sjølv og så veldig forskjellige er bekreftande for mangfoldet. Alle skal ikkje vere sære eller ekstreme, bare vere seg sjølv. Gratulerer med vel gjennomført finale – håper dette kan fortsette i positiv retning for syrommet ditt. Og gratulerer til Tanja og det kreative og morsomme i henne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s