Norges symester 2017!

Da ble det Tanja som ble vinneren av Symesterskapet 2017, og jeg kan ikke få gratulere henne nok! :) Det var vel fortjent og derfor føles det helt fint å få en delt andreplass når vinneren var så verdig! Nå hadde vinneren etter min mening vært verdig enten det var Monica eller Tanja som vant, og derfor storkoste jeg meg i finalen for det å «tape» ville ikke føles som et nederlag.

Tanja ❤️

MHO_8481_preview.jpg

Tanja er fantastisk på så utrolig mange måter. Hun er full av humor, kunnskap og kreativitet. Mange av hennes kreasjoner og ideer har jeg lyst å prøve selv, og jeg har allerede planlagt en egen utgave av den utrolig kule regnjakken hennes. For hvem vil vel ikke ha en regnjakke med cape!?

Tanja og meg fikk tonen veldig tidlig, og det beste var at vi kunne spøke om alt. Vi hadde det derfor utrolig moro sammen, og vi fikk fort en intern humor som jeg tror den dag i dag bare Tanja og jeg forstår. Hun er et fantastisk menneske på så utrolig mange måter, men jeg kommer aldri til å tilgi henne for ikke å slenge på slipstrusa, for da hadde jeg kanskje endelig fått en førsteplass på redesign ;) Tanja er likevel ikke bare humor, hun er full av hjertevarme, var alltid der med støttende ord og hun er en god venn.

Nå er hun kåret til Norges Symester 2017 og det beviser følgelig at hun kan sy. Ikke at jeg tror noen var i tvil, for Tanja har levert godt arbeid gang på gang. Det beste er likevel hennes kreative ideer. Hun kombinerte stiler, epoker og kulturer på en helt egen måte, og klarte derfor å lage plagg ingen har sett maken til. Disse ideene krevde ofte utrolig mange mønsterdeler, men det stoppet henne ikke på mirakuløst vis å få plagget ferdig. Dette viser at hun er ambisiøs, men har også en ekstremt god evne til å gjennomføre ambisjonene.

Hun er derimot ikke bare allsidig i sømmen, men som profesjonell danser, flyvertinne og sømdronning så er hun allsidig ellers også. Nå har hun fått bevise for hele Norge at hun er full av talenter, og jeg håper virkelig at denne seieren bidrar til at hun får oppfylt alle sine drømmer!

Så kjære Tanja, du er fantastisk og jeg gleder meg til stoffsafari i sjølvaste Russland.

Dersom du ønsker å lære mer fra Tanja så har hun nå startet kurs og oversikten finner du her.

Monica ❤️

MHO_8539_preview.jpg

Norges store fargeklatt Monica! Det er ingen tvil om at Monica og jeg har funnet tonen. Jeg vet ikke om det skyldes at vi er veldig like eller veldig ulike, men vi har det i hvert fall utrolig moro sammen. Det virker også som seerne har likt oss sammen da det er alltid fullt av gode tilbakemeldinger de gangene vi har tatt over instagram, radio eller TV :)

Monica traff jeg første gang på opptaksprøven i Bergen og selv om vi nesten ikke snakket sammen da så var jeg sikker på at den fargeklatten kommer på skjermen! Jeg kjente henne derfor igjen med en gang da vi skulle ta flyet til første innspilling i Bergen, og siden holdt vi sammen enten det var frokost, middag eller øl etter innspilling.

Monica og jeg har utvilsomt to ulike stiler både når vi syr som ellers, men jeg elsker alt Monica gjør. Hun kjører på og lar seg ikke stoppe av hva andre mener, og det hun lager blir unikt, kult og 100% henne. I tillegg har hun en utrolig bra søm, for ikke bare er hun et fyrverkeri, men hun er også en sømekspert. Det er få ting Monica ikke kan, så ikke bare syr hun sammen plagg på null komma niks, men det er også med perfekt søm!

Det sies at verden hadde vært et kjedelig sted om vi alle var like, men dessverre er alt for mange like likevel. Derfor trenger vi slike som Monica som veier opp for alle de grå der ute, og jeg er utrolig glad for å ha fått lov til å bli kjent med henne! Monica og jeg fortsetter derfor vårt vennskap, og avstanden er ikke større enn at vi kommer til å treffes jevnlig. Det er derfor ikke det siste dere får se av oss to :)

Lik Symesterskapet-bragelius på facebook.

4 kommentarer om “Norges symester 2017!

  1. Det har vore h.e.i.l.t. fantastisk å fylgje Symesterskapet i år. Det har vore utruleg inspirerande men også til dei grader underhaldande. Det er din og dei andre deltakarane si forteneste. Eg gler meg til å fylgje dykk vidare i sosiale medie. Gratulerer så mykje med finaleplass, Brage! Det var heilt på sin plass!

    1. Blir så glad av å høre at Symesterskapet kan inspirere slik, men også at det har vært så bra TV ☺️ Jeg gir meg ikke nei! Så jeg er spent på hva 2018 bringer og tusen takk 🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s