FINALE!!!

Først og fremst, tusen takk til alle dere som har ønsket meg lykke til, det varmer!

I dag er dagen hvor to fantastiske damer og jeg skal ut i ilden. Det blir blod, svette og tårer. Det blir banning, skriking og frustrasjon, og det blir latter, smil og glede!

Etter første innspillingsdag så hadde jeg aldri trodd at jeg skulle nå finalen. Faktisk var jeg så sikker på min sak at da jeg laget en liste over hvordan jeg trodde det ville gå så jeg var ikke i finalen for å si det sånn… Etter hvert ble jeg varm i trøya, kameravant og fikk troen på meg selv. Det er derfor en kampklar Brage dere ser på skjermen, men vær ikke redd for at den gode stemningen er forsvunnet :) For hjelpes hvor gøy vi hadde det!

Jeg håper du benker deg foran TV i kveld, for jeg kan love dere en knallbra episode :)

Lik Symesterskapet-bragelius på facebook.

2 kommentarer om “FINALE!!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s