Episode 7, hva skjedde?

Da er det tid for en gjennomgang av episode syv! :)

Beklager at denne gjennomgangen ikke har kommet før, men jeg har levd i en liten boble på jobb denne uken, men nå er jeg tilbake! Det som derimot har skjedd siden sist (for dere som ikke har fått det med dere), er at jeg er i finalen!!! Det var så nære på at jeg røk ut, men jeg klarte det! Av hensyn til Yasser så ville jeg ikke juble inne i syrommet, men da jeg gikk ut døren så skrek jeg så høyt at jeg holdt på å sprenge lydbordet ;)

Oppgave 1 synes jeg var helt fantastisk! Jeg elsker designet, og jeg har mange ganger hatt lyst til å lage en mondiran-kjole. Det var derimot ikke bare designet jeg elsket, men også stoffet! For selv om ullgeorgette ikke er lett å sy i, så blir jeg så glad for å kunne jobbe med ordentlig kvalitetstekstiler. Dermed brydde jeg meg lite om vanskelighetsgraden, men kjolen var likevel utfordrende både med fargesammensetning og mønsterdeler. Jeg klarte likevel å få ferdig det jeg synes selv var en veldig fin kjole. Nå gjenstår det å fikse litt på den for så å finne en person som vil passe den :)

DSC_6910_Tore Zakariassen_preview.jpg
Foto: Tore Zakariassen

Oppgave 2 overrasket meg virkelig, og jeg tror uttrykket mitt på TV sa veldig mye! For hva i all verden gjør man med sykkeldekk? Jeg hadde hundre planer i hodet og startet først med en bukse som jeg gjorde om til en skjørt, for så å feste på sykkelslanger som remser. Dette fungerte derimot ikke slik jeg ville, og jeg gikk derfor for en topp (les. kinky topp…). Dette innebar derimot en treningsøkt av dimensjoner, for det å flette sykkelslanger er tung, veldig tungt, og med det tror jeg at jeg tok svetting på TV til et helt nytt nivå! Neste år skal jeg satse på en karriere som personlig trener og søminstrukstør! ;) Uansett, valget med toppen var et godt valg, for endelig ble jeg kvitt redesign-forbannelsen. For med en andre plass så fikk jeg min beste plassering så langt i redesign. Selvsagt hadde det vært kjekt å få første plass, men Monica var utvilsomt i en klasse for seg selv her!

DSC_6929_Tore Zakariassen_preview.jpg
Foto: Tore Zakariassen

Så kom hjemmeoppgaven og hva skjedde her? Jeg har grudd meg til denne delen av episoden, men NRK har vært veldig snille med meg. For ikke var luften gått ut av meg, men jeg var helt på felgen… For denne episoden var nemlig litt spesiell, for første halvdel av episoden ble spilt inn på fredag og andre halvdel på en mandag, og hva gjorde jeg på søndagen? Jo, jeg dro til København og løp et fullt maraton!!! 42km og 195 meter midt i Symesterskapet! Dette hadde jeg planlagt før jeg meldte meg Symesterskapet og siden flybillett, hotell og alt var betalt så måtte jeg bare gjennomføre. Hadde det bare vært maratonet jeg hadde gjennomført, men jeg var heller ikke tilbake på hotellet i Bergen før klokken 01:30 natten før og jeg var så utslitt som det overhodet går an…

IMG_3236.jpg

Jeg vet ikke om jeg hadde klart det bedre om energinivået mitt hadde vært bedre, men det får vi aldri vite. Jeg tror likevel at det hadde blitt noe bedre da jeg var på vei til å gi opp flere ganger og dette påvirket arbeidet. For et maraton er ikke bare en fysisk påkjenning, men også psykisk, og med Symesterskapet i tillegg er det rart jeg i det hele tatt klarte å stå oppreist (for de oppmerksomme så kan dere derimot se at jeg går litt rart i denne episoden ;)). Det er derimot en person som skal ha all ære for at jeg fikk komme til finalen og der er Monica ❤️. Til tross for konkurransen kom hun og hjalp meg med knappene, hun fikk opp humøret mitt og sørget for at jeg ble ferdig. For hadde jeg ikke blitt ferdig så hadde det vært kniven på strupen…

DSC_1161_Tore Zakariassen_preview.jpg

Så kjære Monica, du er verdens beste! 😍

Lik Symesterskapet-bragelius på facebook.

4 kommentarer om “Episode 7, hva skjedde?

  1. Gratulerer med finaleplass! Gleder meg til å sjå siste program.
    Eg likte svært godt å sjå på siste oppgaven med soldatinspirerte jakker. Dette har nemlig vore ein litt svevande idé i mitt hode i fleire år…. Såg nokre heilt fantastiske soldatjakker på et marked i London og tenkte at kanskje kunne det la seg gjere å sy noko slikt når eg ein vakker dag setter meg ned og finner ut av den gamle, gode Singeren. Nå fekk eg ekstra pågangsmot. 2018 skal bli det store året!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s