Fantastiske Yasser!

Så var det Yasser som måtte gi tapt for finaleplassen og med sin perfekte søm så var det kanskje en stor overraskelse for mange, for Yasser kan virkelig sy!

Yasser er full av glede og entusiasme, og dette er en entusiasme og glede som smitter over på andre. Han bidro til mye glede i Symesterskapet, og mennesker som gjør andre glade trenger vi flere av. Jeg husker kanskje best julegenser-episoden hvor han gikk rundt med et diger smil og sang «det er jul, det er jul, det er jul», og dermed fikk oss andre i full julestemning selv om vi var midt i mai måned.

Yasser elsker nye ord og var den som lo best dersom han uttalte noe annerledes, som når Hope i en av episodene måtte spørre om det ikke var ulljakke fremfor øljakke han skulle sy? Derfor ble han under innspillingen rasende god i norsk for han var aldri redd for å si noe galt, slik vi andre er når vi skal lære et nytt språk. Hvor vidt Christine Hope ble rasende god i arabisk er en annen sak ;)

Jeg har skrevet at alle deltakerne er dyktige til å sy, men Yasser er i en klasse for seg selv. Det ble mer enn en gang påpekt at han sydde plagg som var verdig svenneprøven, at alt han sydde var perfekt og jeg tror prikken over i’en kom da Andreas avsluttet med å si at han aldri har sett en dårlig søm fra Yasser. I tillegg, mens vi andre brukte hvert eneste sekund vi ble tildelt så kunne Yasser tenke i en time før han som en menneskelig symaskin fikk plagget sammen på null komma niks, helt uten feil. Så Yasser er utvilsomt en Symester selv om han nå dessverre måtte dra.

Yasser etterlater seg et tomrom på skjermen, men blir på ingen måte glemt av noen. For han etterlatter seg et stort smil, hjertevarme og entusiasme! Han har i tillegg god humor, selvironi og han er uredd.

Så kjære Yasser, tusen takk for at jeg fikk lov til å bli kjent med deg og både jeg og de andre gleder oss til å treffes for å smake på alle de fantastiske Syriske rettene dine :)

Lik Symesterskapet-bragelius på facebook.

2 kommentarer om “Fantastiske Yasser!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s