Semifinale!

I dag er det endelig Symesterskapet og det er semifinale! Det vil si at fire skal bli til tre, så i dag kan jeg love dere en ekstra spennende episode 😱

Redesign-oppgaven i denne episoden er veldig festlig og innebærer for meg nærmest en treningsøkt, så jeg blir svettere enn noen gang! Denne episoden er også spesiell for meg av en annen ting som skjedde mellom innspillingsdagene, men det kommer jeg tilbake til i morgen 😄

Så jeg håper episoden var verdt å vente på og fordelen er at det ikke blir lenge til selveste finalen. Da møtes alle deltakerne igjen og dere får et gjensyn med alle som en 😍

Jeg for min del er fult opptatt med jobb om dagen og er derfor ikke hjemme før sent på kvelden. Dermed blir det ingen kreative innslag denne uken, men jeg skal gjøre mitt beste for i hvert fall ha et blogginnlegg til dagen ☺️

Lik Symesterskapet-bragelius på facebook.

3 kommentarer om “Semifinale!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s