Det blir ikke noe Symesterskapet i dag…

Det er mandag og dette har til nå betydd at klokken 19:45 sendes Symesterskapet, men dessverre utgår dette i dag… For Symesterskapet har måtte låne bort sendetiden sin til Nobels fredpriskonsert, og får den først tilbake onsdag klokken 19:45. Fordelen er da at du har noe å glede deg til :)

For jeg håper og tror at Symesterskapet har blitt til en hyggelig mandagstradisjon, men jeg håper også at denne kan overføres til kommende onsdag. Så hold ut i to dager til og så vil dere kunne få se oss fire som er igjen kjempe om finaleplassene.

Det er derimot også en annen person som jeg lurer på tar seg tid til å se på Symesterskapet, nemlig Hennes Majestet Dronning Sonja. Først og fremst fordi jeg er en royalist, noe bildet på gjestebadet illustrerer, men også det faktum at Dronningen er utdannet i kjole- og draktsøm ved Oslo yrkesskole. Dermed tror jeg hun har en klar interesse i programmet ut over det at jeg tror de ser mye på NRK.

Jeg er derimot veldig glad for at det var en setning som ikke kom med i forrige program, nemlig at jeg sa (med en ironisk undertone) at jeg tenkte på Hennes Majestet Dronning Sonja da jeg sydde på regnjakken. En ting var at den så ut som en katastrofe, men den andre tingen var at jeg kort tid før hadde fortalt at jeg hadde kjøpt stoffet blant lakk og lær på ebay.com

Lik Symesterskapet-bragelius på facebook.

4 kommentarer om “Det blir ikke noe Symesterskapet i dag…

  1. 😂😂😂 Jeg tror Dronning Sonja ler godt av deg Brage 😂😂😂. Tror di har god humor i kongefamilien 😂😂😍. Da må jeg ikke glemme Onsdag 🤗🤗 glede grue meg 😳😳😂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s