I kveld blir det slips 🤗

Det blir mye søm fra meg om dagen, men jeg bobler over av kreativitet og nye prosjekter. En annen årsak er også at jeg vet at neste uke blir hard. For neste uke skal jeg aktorere en lengre sak, og dermed blir det sene kvelder med forberedelse før saken starter, men også sene kvelder mellom de dagene jeg er i retten. Derfor må jeg fylle på med kreative innslag mens jeg har tid :)

Så i kveld blir det slips! Jeg spurte dere om dere vil se meg lage en ny julegenser eller et slips, og her ble slips den soleklare vinneren. Årsaken er nok at mange vil prøve seg på slips som en gave til jul, noe jeg skjønner godt. Det er flommer nemlig over av sømrelaterte gaver man kan gi til mor, venninna, søster og bestemor, men mennene blir fort glemt i denne anledning. Et slips derimot, som er laget meg kjærlighet, tror jeg blir veldig godt mottatt enten det er til en mann eller dame :)

Jeg prøvde å gjøre det enkelt ved å finne et gratis slipsmønster på nett, men jeg fant ingen jeg likte. Det var et par gode betalingsalternativer, men da det ikke er noe hokkus pokkus å lage et selv så gjorde jeg heller det. Dette mønsteret kommer jeg til å legge ut på bloggen helt gratis for dere :) Hele prosessen kommer til å bli dokumentert i kveld på min Instagram Story, men den kommer følgelig også her på bloggen etterpå. Jeg har nemlig blitt veldig glad i Instagram Story, først og fremst fordi jeg synes det er hyggelig, men også fordi det er enkelt å samle storyen til en film for så å legge den ut her etterpå.

Ellers minner jeg på at i dag trekker jeg vinneren av julegenseren, men du har enda noen timer på å bli med! 🤗

PB290089-2.jpg

Lik slips-bragelius på facebook.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s