Poff! Borte vekk fra Symesterskapet 😫

Ettersom ingen forsvant i første episode så hadde vi bange anelser om at det på et punkt måtte forsvinne to stykker, for fire stykker i finalen ville blitt for mange. Vi utsatte det likevel i tankene våre, og sjokket ble derfor stort når vi fikk vite at to stykker måtte dra i denne episoden.

Dessverre ble det både Ingrid L og Ellen som måtte dra denne gangen, og med to stykker som dro så ble tapet større en noen gang…

Ellen <3

MHO_8605_preview.jpg

Ellen har spesiell en glød over seg og som smitter over på andre. Hun kunne få den mest regntunge dagen i Bergen til å bli lys, og hun var alltid i et strålende humør. Selv på de trøtteste dagene klarte hun å finne noe positivt med alt og alle, men det beste er likevel at hun sier det høyt. Så har Ellen et kompliment å gi, så gir hun det komplimentet. Dette viser at hun er et fantastisk menneske som får frem det beste i andre.

Hennes syferdigheter overgår de fleste, noe hun har vist både på Symesterskapet og som aktiv deltaker på burdastyle.com. Det er få tekniske utfordringer hun ikke takler, og det er fantastisk å se hvordan hun omfavner nye og uante konstruksjonsmuligheter. Dette er det få som tør og dermed har hun en unik stemme i syverdenen.

Det er også få som kan sies å ha sin egen stil, men det har utvilsomt Ellen, og jeg vet det er mange som kunne tenke seg hennes stilsans. For Ellen viser hvordan man ved å sy selv kan lage en unik, elegant og stilig garderobe. Dessuten elsker jeg at andre har en like stor kjærlighet for oransje for meg :)

Kjære Ellen, du er helt fantastisk og du vil utvilsomt bli savnet i Symesterskapet, men vi ses snart igjen :)

ingrid L <3

MHO_8611_preview.jpg

Ingrid har en fantastisk humor, noe jeg tidlig oppdaget ved bare å lese Instagram-postene hennes. De har den perfekte kombinasjonen av intelligens, ironi og humor. Hun tar seg selv lite høytidelig, er full av selvironi og dermed er hun et menneske man får energi av å være sammen med. Ingrid er likevel ikke bare humor, hun er også en fantastisk person som viser varme, omtanke og som står opp for andre. Vi trenger utvilsomt flere av Ingrid.

Ingrid er både juss og en stor dose kreativitet. Dermed er det lett og forstå at jeg føler en egen kontakt med henne, for det er ikke så mange av oss. Hennes kreativitet overgår derimot min, og hun har et fantastisk talent som jeg er glad for at hun satser på i tillegg til jussen.

Ingrid er også utrolig dyktig til å sy, for selv om hennes styrke ikke er mønster eller fagmessige teknikker, så klarer hun likevel på frihånd å trylle frem plagg på plagg, og da er man dyktig! Dessuten krever det sin person å løsrive seg fra de etablerte sømreglene og være sin egen herre over symaskinen.

Ingrid er derfor en uredd person, som tørr å satse og hun er modig. Jeg beundrer henne for dette, og jeg beundrer henne for at hun står frem og forteller om ADHD-diagnosen sin i denne artikkelen, og som du må lese! Med hennes intelligens, kreativitet og vinnende vesen så er jeg sikker på at Ingrid vil nå langt enten hun måtte ende opp som et kreativt vidunder eller stjernejurist!

Kjære Ingrid, du er unik og Symesterskapet vil savne dine mange kreative sprell, men vi ses snart igjen :)

Lik Symesterskapet-bragelius på facebook.

4 kommentarer om “Poff! Borte vekk fra Symesterskapet 😫

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s