Slips eller julegenser?

I dag er det mandag folkens og det betyr Symesterskapet! 😄 Limen blir sølt med i regnbyen Bergen sies det, og da kan dere jo bare gjette hva vi skal sy i dag 😱 Som alltid er stemningen på topp og i dag er det kanskje mer spennende enn noen gang?

Jeg er ellers full av kreativitet om dagen og jeg har hundrevis av sømprosjekter i hodet. Disse synes det er utrolig moro å dele med dere, enten det er på bloggen eller Instagram.

Jeg har fått en del forespørsler om jeg kan vise dere hvordan man syr et slips, for selv om jeg bare fikk en femteplass på slipset mitt i episode fem så klarte jeg likevel å imponere dommerne med slipsferdighetene. For nå er det snart jul og et pent håndlaget slips er jeg enig om at er den perfekt gaven til noen man er glad i. Jeg har derimot også lyst å lage en ny julegenser, så spørsmålet er hva vil dere at jeg skal sy? Slips eller julegenser? Sistnevnte blir selvsagt med et nytt motiv :)

PS: Bildet over er fra sist uke, for jeg er fortsatt skjeggløs! Er jeg heldig så er skjegget på plass til 17. mai eller noe…

Lik symester-bragelius på facebook.

8 kommentarer om “Slips eller julegenser?

  1. Hoho! Nett-TV har avslørt for meg at du er med videre til neste uke – gratulerer!

    Og når det gjelder syprosjekt… Nytt motiv på julegenser, så kan du lage slips etterpå. :)

  2. Eg har og forstått her nede i syden att du e videre. Hurra og gratulere masse masse.😘 Skal se opptaken når jeg komme hjem👏👏

  3. Usj.🙈 Glømte de eg skulle si.🙊 Julegenser til A. Så kan du ta ett slips ittepå. For det kan du gjøre hele året. 👍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s