Instagram Story og julegenser :)

God morgen alle sammen! :)

I dag styrer jeg nok en gang @nrksymesterskapet sin Instagram Story, så klikk deg inn på Instagram og følg meg i løpet av dagen :)

Temaet i dag er stygg/styggkul/kul julegenser, for ikke bare har nrk lagt ut en artikkel om hvordan du kan lage din egen julegenser, men det pågår også en julegenser-konkurranse på @nrksymesterskapet. Du kan velge om du vil dekorere en du lager selv eller på en gammel genser, og du deltar ved å legge til emneknaggen #nrksy.

Målet i kveld å vise dere på Storyen hvordan jeg lagde min julegenser slik at dere kan enten lage maken eller finne inspirasjon til å lage deres egen variant. Ting er følgelig enklest med symaskin, men det er ingenting i veien med å sy for hånd, slik at mangler du symaskin så kan du fortsatt være med! For noe håndsøm må du uansett regne med :)

COg9QRTHYlGC73ci2QsuuQf1qYG4X92abNEXsmIEpYnQ-2.jpg
Foto: NRK

 

Jeg er i full julegenser-modus om dagen og har mange ideer jeg har lyst å sette ut i live og dere skal derfor ikke se bort i fra at det blir noen gensere på bloggen fremover :) Oppskriften på min julegenser kommer uansett på bloggen i morgen så rekker du ikke å se Instagram Storyen i dag så fortvil ikke :)

Ellers så må dere lese denne artikkelen om Symesterskapet-dommeren Andreas Feet. Artikkelen er veldig bra, og jeg kjenner et snev av misunnelse på han som fulgte designerdrømmen. For som dere vet så var det min drøm en gang å bli designer, men ting går ikke alltid slik man planlegger :) Jeg ble jurist i stedet for så jeg går ikke rundt og gråter over spilt melk, men man lurer jo alltid på hva som kunne ha vært?

Uansett, husk å følg meg på Instagram i dag! :)

Lik bragelius på facebook.

2 kommentarer om “Instagram Story og julegenser :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s