Feeling blue…

Så er en fargeklatt er borte!

Gode, fine og blå Trudie måtte dessverre forlate Symesterskapet i går. Dette til stor overraskelse for mange, og ikke minst meg selv som jeg påpekte i slutten av episoden. For jeg trodde faktisk at en førsteplass nærmest medførte en immunitet mot å måtte dra hjem, men konkurransen tilspisser seg og nåløyet blir bare trangere. Dermed kan alt skje og det blir ikke mindre spennende fremover…

Trudie er en fantastisk person hvor det du er får er ekte, og slike mennesker er det alt for få av. Hun er dønn ærlig, full av varme og har en utrolig god humor. Gjennom innspillingen viste Trudie at hun er en person du kan snakke om alt om, og jeg er glad for at vi har blitt gode venner :)

Noe bekymret her… ;) :

IMG_0857.jpg

Trudie er også utrolig dyktig til å sy, det har det aldri vært tvil om, men denne gangen styrte konkurransen, stress og tilfeldighetene. Hennes beste egenskap er likevel hennes øye for godt design, noe hennes førsteplass på redesignoppgaven viste. For det å komme opp med noe så nytt, unikt og spennende på bare 90 minutter og med en håndfull silkeskjerf viser at Trudie vet hva hun gjør.

Selv har hun en unik stil med sitt blå hår, og det er så fantastisk med mennesker som tørr å være annerledes. For det handler om ikke å la seg styre av hva andre måtte mene, synes eller si, har man lyst på blått hår så velger man blått hår. Jeg er derfor sikker på at Trudie har blitt en ambassadør som viser at man kan gjøre hva man vil, være den man vil og mene det man vil. For med det blir livet så mye bedre!

IMG_1286.jpg

Så kjære Trudie, du blir savnet i Symesterskapet, men for meg er du bare et steinkast unna! :)

Lik Symesterskapet-bragelius på facebook..

2 kommentarer om “Feeling blue…

  1. Hei Brage!

    Fint innlegg om mamman min, og fine bilder. Jeg liker skrivestilen din.

    Jeg må ærlig talt si jeg ikke har sett episoden ennå. Jeg spurte kjæresten min om hun ville se den og hun hadde samme følelse som meg. Vi gruer oss; det er som om du vet at favorittkarakteren fra favorittserien din vil bli kuttet ut. Litt som da vi visste hva som skulle skje med Jon Snow i slutten av den ene sesongen, du vet, da han ble stukket ned de andre av Nights’ Watch i Game of Thrones.

    Hilsen Svenson

    1. Tusen takk for det! ☺️ Skjønner godt at dere gruer dere og jeg forstår godt referansen til GoT, men heldigvis, om ikke annet, så var det en veldig fin episode og Trudie går ut med stil! ☺️

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s