Pfaff <3

Reklame.

En del spør om jeg tjener penger på denne bloggen, men det er den ikke stor nok til. Så jeg mottar hverken penger, gaver eller andre ting, men her om dagen gjorde noen meg oppmerksom på at Pfaff søkte etter bloggere. Pfaff er det symaskinsmerket jeg bruker og jeg sendte derfor en epost til Pfaff. Det medførte at Pfaff.com la ut bloggen min på alle de skandinaviske hjemmesidene, noe jeg synes er helt fantastisk. De har ikke krevd noe tilbake, så selv om ingen sponser bloggen min så er det i hvert fall veldig hyggelig at et så stort og seriøst merkevarenavn som Pfaff ønsker å fronte min blogg ☺️

Så hvorfor Pfaff?

Da jeg måtte ha en ny symaskin i år så var det ingen tvil om at det måtte bli en Pfaff. For da jeg startet å sy på videregående tidlig på 2000-tallet så var det på en Bernina-maskin, men når stoffet var vanskelig så fikk vi bruke en Pfaff-maskin. For det unike med Pfaff er at de har innebygget overtransportør, noe som vil si at stoffet dras både under og over symaskinsfoten. Dermed blir det å sy i silke, fløyel og andre stoffer som en drøm! Grunnen til at vi ikke alle hadde en Pfaff-maskin fremfor Bernina var at de er kostbare, og det skulle også ta mange år før jeg tok meg råd til min egen Pfaff. Jeg har derimot ikke angret på kjøpet for det er den beste maskinen jeg noen gang har hatt! Så en symaskin fra Pfaff er virkelig verdt hver eneste krone, og det eneste jeg angrer på er at jeg ikke kjøpte en tidligere.

Maskinen jeg har er en Pfaff Performance 5.2. Det er en superrask maskin med mange bruksegenskaper og den syr som en drøm. I tillegg er den nydelig å se på med sitt stilrene og flotte design.

2017-11-27 16.35.28.jpg

Jeg har også en Pfaff overlock, Pfaff Hobbylock 2.5, og også den er fantastisk. Det beste med denne er at den har automatisk trådspenning og dermed er den enkel i bruk, går som en drøm og syr nydelig. Dessuten er også denne pen å se på synes jeg.

2017-11-27 16.34.58.jpg

Så vurderer du å kjøpe deg en symaskin så anbefaler jeg Pfaff! Jeg vil i hvert fall aldri gå for noe annet, og husk at denne teksten er skrevet uten at den er sponset, betalt, eller bedt om. Den er min ærlige mening, men jeg har likevel valgt å merke innlegget som reklame rett og slett ikke for å bryte Forbrukerombudets veileder for merking av reklame i sosiale medier.

Lik Pfaff-bragelius på facebook.

En kommentar om “Pfaff <3

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s