Pepperkakehuset er på plass!

Det blir mye pepperkakehus nå på bloggen, men jeg lover dere at dette blir det siste innlegget viet alene til pepperkakehuset :)

2017-11-23 07.26.14.jpg

Jeg har nå satt huset på plass der det står hvert år. Vanligvis er dette bare en tynn kant hvor vi har bilder og et par lysestaker stående, men hver jul så legger jeg på et stort speil fra IKEA og pynter med pepperkakehus og tilbehør. Juletrærne og den falske snøen har jeg kjøpt på Søstrene Grene og isbjørnene har jeg funnet litt rundt om kring. Jeg er alltid på jakt etter slike små søte isbjørner da jeg synes de er dekorative uansett juletema jeg velger. Drømmen er å finne et par store jeg kan ha stående ved juletreet, men jeg har ikke lykkes så langt.

2017-11-23 07.26.28.jpg

Jeg har også en del annet småtterier jeg plasserer rundt, men siden jeg har helhvitt tema i år så må jeg ut for å finne noe annet hvitt jeg kan pynte med. For akkurat nå er det litt for lite eller?

2017-11-23 07.27.06.jpg

Isbjørnen til høyre mangler forresten nesen etter et ublidt med Dexter the dog som nappet den fra bordet rett etter at jeg kjøpte den…

2017-11-23 07.27.14.jpg

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med årets hus! ☺️

Lik pepperkakehus-bragelius på facebook.

5 kommentarer om “Pepperkakehuset er på plass!

  1. Nydelig som vanlig vennen 😍😘. Den isbjørnen har sin sjarm når det e gullgutten Dexter som har pynta den litt 👍🏻😂😂.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s