Det tynnes i rekkene…

I går var det dessverre kjære flotte Bjørgen som forsvant fra Symesterskapet!

Bjørgen møtte jeg første gang rett før innspilling, og fra første til siste stund hadde hun et strålende humør. Så den Bjørgen du ser på skjermen er den samme rolige, gode og blide Bjørgen bak skjermen. Det er derfor umulig ikke å bli glad i Bjørgen og hun tok fort plassen som den som fikk dagene til å bli lysere når alt virket litt mørkt. Dermed mistet vi virkelig solstrålen i Symesterskapet i går.

Det er noen mennesker her i verden som har så en så fin utstråling at den smitter over på andre, og det har Bjørgen. Hun lærte oss å trekke pusten dypt når det stormet som verst og hun lærte oss at vi aldri må ta i mot det negative. Hun er full av visdom, kloke ord og hjertevarme.

Bjørgen har sydd i mange år og er utrolig dyktig. I tillegg er hun kreativ og har laget utrolig mange kreasjoner. Ballkjolen i episode tre viser også at det hun lager passer for andre generasjoner. Symesterskapet består av et tempo som kan få den mest erfarne til å gi opp, men Bjørgen holdt tritt med et dypt pust, en kjapp replikk og latter. Jeg tror at hennes måte å takle stress er det mange som misunner henne, inkludert meg selv.

Bjørgen etterlater seg utvilsomt et tomrom i Symesterskapet, men heldigvis har jeg blitt så godt kjent med Bjørgen at vi holder kontakten videre :)

Så kjære Bjørgen, takk for alt du ga i Symesterskapet, du blir utvilsomt savnet på skjermen!

IMG_0769.jpg

Lik symesterskapet-bragelius på facebook.

4 kommentarer om “Det tynnes i rekkene…

  1. Ja for ei skjønn og nydelig dame 😊. Som du sier noen sprer godhet og glede 💕. Og for ei dyktig dame til og sy 👏🏻👏🏻👍🏻. T

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s