Brystholder og reptiler

Da er vi over halvveis og jeg henger enda med! :) Jeg vet selvsagt hvor langt jeg kom i konkurransen, men jeg vet ikke hva dommerne har sagt mellom slagene slik at det er først nå på TV at jeg får vite om jeg lå bra eller veldig dårlig an. Jeg har likevel hatt en magefølelse og til tross for en første plass på oppgave 1 så følte jeg meg på ingen måte trygg da jeg hadde fått sisteplass på redesign-oppgaven og morgenkåpen min hadde mangler. Jeg klorte meg likevel fast og jeg er med i enda en episode :)

I mønsteroppgaven så skulle vi sy det jeg fryktet mest,  nemlig en BH. For en ting er at en BH består av mange deler, men også at jeg ikke har hatt så mye befatning med slike plagg ;) Jeg satte likevel i gang og jammen fikk jeg førsteplassen :) Alle mønsteroppgavene pleier å være veldig godt beskrevet og det var også tilfellet her, men den ene mønsterdelen var utrolig vansklig å forstå seg på. Det var derfor ikke bare å sette den sammen, den måtte manipuleres på plass og derfor var det stor forvirring i syrommet. Vi hjalp hverandre så godt vi kunne og det var utrolig gøy å se at NRK fikk frem den gode stemningen som var i rommet.

DSC_0944_preview.jpg
Foto: Tore Zakariassen

I redesignoppgaven så kom jeg nok en gang til kort… Jeg kan jo redesign for jeg fikk tross alt ukens plagg når vi skulle redesigne en ballkjole, men det å være kreativ på kommando, under stress og med så mange flinke folk i rommet er utrolig vanskelig. Så da gikk det som det gikk. Jeg er ikke uenig med dommerne, men skulle selvsagt sett at jeg fikk en annen plassering, men men…

DSC_0974_Tore Zakariassen_preview.jpg
Foto: Tore Zakariassen

I den siste oppgaven så hadde jeg valgt tidenes stoff! Ekte silkestoff i reptilmønster fra denne butikken i London. Så fint, så dyrt, så umulig å jobbe med! Jeg hadde testet mønsteret hjemme i et tynt viskosestoff, men det klarte ikke å forberede meg på å sy i dette levende vesenet… Så da glapp det litt i sømmen og jeg rakk ikke toppstikingen på sjalskragen. Det er likevel jeg som har valgt mønster og stoff, og når ting ikke går den veien jeg vil så må jeg tåle kritikken. Jeg elsker likevel stoffets utseende og jeg tror morgenkåpen hadde blitt fantastisk hadde jeg hatt god tid.  Heldigvis fikk jeg med meg restene hjem og jeg har sydd både sløyfe og skjerf av dette.

DSC_6737_preview.jpg
Foto: Tore Zakariassen

Jeg håper du gleder deg til neste episode da blir det jul i syrommet :)

Lik symesterskapet-bragelius på facebook.

2 kommentarer om “Brystholder og reptiler

  1. Vet du hvilket mønster dere fikk på bhen? Synes den så så fin og og skulle gjerne ha vist om det fikk å få tak på :)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s