Så er en til borte…

Da var det dessverre Ingrid Bergtun som måtte forlate oss så alt for tidlig i Symesterskapet…

Ingrid og jeg møttes første gang på opptaksprøven i Bergen, og da vi så hverandre på Flesland før første innspilling så skjønte vi fort hva andre skulle være med på. Siden holdt vi sammen, vennskap har utviklet seg og vi har hatt flere sytreff i ettertid. Derfor var det veldig hyggelig å få se tredje episode sammen med henne i går.

Her fra en liten pause mellom slagene i Symesterskapet 😂

IMG_0822.jpg

Ingrid har bare sydd et år, men hun har utvilsomt vist at hun har et spesielt talent for søm. Hun har et godt øye for design, tar utfordringer på strak arm og er et nydelig vesen på TV. Buksen hun sydde i episode 1 vet jeg det er mange som kunne tenke seg og jakken i episode 2 var utrolig kul. Ingen vet derimot hva en episode bringer og Symesterskapet innebærer et press som får selv den mest erfarne syer til å bukke under, og denne gangen var det dessverre Ingrid som ikke slapp gjennom nåløyet.

MHO_8007_preview.jpg
Foto: Marit Hommedal

Ingrid har likevel satt store spor etter seg, og hun fortsetter å sette spor. Hun har tatt Instagram med storm, bloggen hennes tiltrekkes mange lesere og nå har hun jaggu meg også tatt over youtube sammen med Ingrid Lysne. Denne interessen fra leserne startet lenge før Symesterskapet ble sendt på TV, noe som viser at hun har en unik stemme i sosiale medier.

MHO_7856_preview.jpg
Foto: Marit Hommedal

Ingrid ønsket å vise at alle kan sy, noe hun utvilsom har klart å formidle. I tillegg har hennes opptreden i Symesterskapet vist at det man syr også kan bli trendy og bra. Derfor vet jeg at hennes deltagelse vil få mange flere til å dra frem symaskinen og skape noe nytt enten det er av nye eller gamle tekstiler. 

Så selv om ingrids tid er over i Symesterskapet så er hennes opptreden på ingen måte glemt. Hennes reise fortsetter videre og verden har definitivt ikke hørt det siste av selveste Ingrid Bergtun! :)

Så får vi tåle at denne trekløveren som møttes på Flesland har mistet et blad, for den har fortsatt å leve i ettertid :)

IMG_0760

Takk for nå Ingrid, vi ses snart igjen! :)

IMG_3150.jpg

Lik symesterskapet-bragelius på facebook.

2 kommentarer om “Så er en til borte…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s