Skjortekjole

Dette er altså den berømte skjortekjolen som fikk meg på siste plass på oppgave 3 i episode 2 av Symesterskapet. Heldigvis bryr ikke barn seg om sisteplasser så WO her er i hvert fall veldig fornøyd ;)

Det som er så irriterende er at jeg har sydd mange slike kjoler, og hvor jeg alltid har behold knappestolpen. Jeg drar jo til og med frem en slik da NRK var hjemme hos meg før innspillingen, så hva som gikk galt har jeg rett og slett ingen forklaring på.

Skjermbilde 2017-11-09 kl. 16.57.37.jpg

Jeg har nemlig sydd julevarianter,

IMG_2879.jpg

og jeg har sydd sommervarianter…

IMG_3367.jpg

Alle med knappestolpen godt synlig… Men men, jeg kom meg videre og starter med blanke ark neste uke :)

Grunnen til at jeg fokuserer på disse kjolene nå er at mange har fortalt meg at de ønsker å sy, men vet ikke hvordan de skal starte. De aller fleste har skjorter liggende i skapet og  dette en fin ting å starte med. I tillegg har Symesterskapet en pågående konkurranse  på Instagram og dersom du skynder deg så kan du bli med der :)

Jeg har klippet alle mine skjortekjoler på frihånd fordi jeg vet hvordan et mønster skal se ut, men er du nybegynner så kan det hjelpe å legge et plagg oppå skjorten og klippe rundt. Er du ekstra vågal så du gjøre som denne bloggeren.

Uansett skal du ikke kimse av barns glede over hjemmesydde klær :)

2017-11-08 18.51.06-3.jpg

Lik skjortekjole-bragelius på facebook.

3 kommentarer om “Skjortekjole

  1. Strålande glede av ny kjole fra Onkel 👌👍👏👏Kjolen passa henne perfekt 👌
    Ja er det ikke nesten alltid slikt at når det gjelder så vrenge heila topplåget seg og man klondre til ting for liksom gjøre det vanskelig for seg selv 😲 «Hvorfor gjøre det lett når man kan gjøre det vanskeligt » 😂😂
    DU lage det utrolig spennende for oss på utsiå ihvertfall ❤😁

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s