Christine Hope-show!

God morgen alle sammen!

I dag skal hele Rogalandsgjengen (meg, Ingrid B, Trudie, Monica og Ellen) og Ingrid L fra Symesterskapet samles for å se Christine Hope sitt show på Stavangeren. Christine Hope er som kjent programleder i Symesterskapet og er ei fantastisk dame både på skjermen som av skjermen. Vi har også invitert ektefellene, men min er dessverre ute og flyr så det blir uten A. Hvis du får lyst til å spørre meg hvor han er ute og flyr så kan du jo lese dette innlegget ;)

 

Da vi spilte inn Symesterskapet så hadde Hope akkurat avsluttet showet sitt på Ole Bull Scene i Bergen, og anmeldelsene hadde vært fantastiske. Så da hun skulle ha samme show i Stavanger til høsten, så var det ingen tvil om at dette vi måtte få med oss, og nå er endelig dagen her! Er du rask så er det enda noen billetter igjen :)

Før showet skal vi samles hos Trudie for litt bobler i glasset og etterpå har vi booket bord på House of Fingerfood. Dersom du vil følge oss gjennom kvelden så vil jeg dokumentere den på min Instagram Story @bragelius, men det vil også dokumenteres på @nrksymesterskapet.

Dette blir derfor en helaften med en fantastisk gjeng! For det er virkelig en fantastisk gjeng, og vi vil savne de som ikke kunne være med. For dere skal vite at den gode stemningen dere ser på skjermen er ekte. Selvsagt går det ei kule varmt av og til, men jeg tror ikke stresset, kaoset eller nervøsiteten førte noen gang til at noen ble sure på hverandre. I stedet fant vi fra første pause støtte og trygghet i hverandre og hvor man gikk tilbake til syrommet full av energi. Konkurransen var hele tiden til å ta og føle på, men dette skulle avgjøres av objektive dommere og man vinner ikke ved eksempelvis å si nei til at noen kan låne overlock-maskinen sin :)

IMG_3139.jpg

Så følg med på Instagram Story i kveld!

Lik Hope-bragelius på facebook.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s