$%@*& Jerseystoff

Endelig fikk også A et hjemmesydd plagg. For jeg må innrømme at det er ikke mange plaggene han har fått, fordi jeg syr for det meste kun til meg selv. Litt egoistisk der, men det skyldes at jeg ofte har store prosjekter som tar lang tid.

Det var likevel på tide at A fikk seg et plagg og vi tok derfor turen på Stoff og stil. Planen var egentlig å sy en skjorte i et julestoff, men vi fant ingen som passet til mørk dress. A hadde derimot sett Instagram Storyen til Monica fra Symesterskapet og han hadde veldig lyst på lik genser som hun hadde sydd til sin mann. Jeg er ikke særlig fan av å sy i stretch-stoffer så jeg jublet ikke over ideen, men jeg kunne selvsagt ikke si nei.

Det ideelle hadde vært å sydd genseren i isoli, men A fant ingen isolistoff han likte. Så da bar det hen til jersey-avdelingen og hvor han fant dette litt rare, men festlige stoffet med junk food på.

PB010017.jpg

Jerseystoffer og jeg har aldri vært og kommer aldri til å bli venner, det har jeg innsett en gang for alle. Jeg har rett og slett ikke tålmodighet til at det krøller seg, lever sitt eget liv og oppfører seg som en bortskjemt drittunge. Gi meg heller faste og stabile stoffer som lar seg manipulere dem til det jeg vil. Jeg vet likevel at mange synes jersey er en drøm å sy i og det er et perfekt stoff å starte med om man er nybegynner. For min del blir det likevel ikke mange jersey-gensere i dette huset, men med tanke på at A er superfornøyd og håper på flere, så kan det hende jeg må til pers igjen ;)

For tingen er at A synes ofte at gensere blir for varme, men siden denne er sydd i jersey så er den akkurat tynn nok til at han liker å gå med den. I tillegg er jo stoffet mykt og godt, men jeg tror vi må gå for et litt mer «voksent» mønster på stoffet neste gang ;)

Lik jerseytroll-bragelius på facebook

7 kommentarer om “$%@*& Jerseystoff

  1. Den ble knall tøffe 😊👏🏻👏🏻. Og Arild var kjempe flotte i den 😍. Det e kanskje genser og det stoffet eg må begynne med 👍🏻😊. Må nok få symaskinen fram 😊👍🏻👏🏻

  2. Alletiders genser! Veldig morsomt stoffvalg, og på sikt tenker jeg st du og jerseyen vil inngå et stabilt vennskap. Tenk på alle de kule boxerne du kan sy til dere….

    1. Mannen fikk i hvert fall panikk da han leste jeg ikke ville sy mer i Jersey, så må nok til pers igjen ja ;) Hmmm den ene boxeren jeg sydde var jo veldig gøy å sy 🤗

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s