Premieredag!

Siden mandager ofte er litt grå så tror jeg at gårsdagen var den beste mandagen jeg har hatt til nå. Det var en hektisk, men en utrolig hyggelig dag! I kantinen var det pyntet til festbord, men som jeg dessverre ikke fikk med meg da jeg ble sittende i et møte. Dette var en overraskelse, så det var trist jeg ikke rakk det, men jeg ble utrolig glad når jeg fikk se festbordet og innsatsen som var lagt i. Dette sier litt om hvor fantastisk arbeidsplassen min er ❤️

IMG_0702.jpg

Klokken halv to kom Monica og hentet meg for vi skulle på radioen. Jeg tror vi to er et lite sirkus sammen, så det ble festlig på både kjøreturen, radiointervjuet og innspilling (for litt TV ble det også, men om det kommer på skjermen er vi usikre på). Radioinnslaget kan du forresten høre på her :)

IMG_0709.jpg

Etterpå var det tilbake til jobb for å vise første episode sammen med kollegaene mine. Dette var første gang jeg så den sammen med andre som ikke hadde vært med på Symesterskapet, så jeg var veldig spent. Det ble mye latter og gode tilbakemeldinger så jeg kjente på lettelsen da episoden var over, men i det jeg kom hjem kjente jeg plutselig nervøsiteten komme sigende…

Klipp fra Instagram Story i går (tassingen i bakgrunnen er Dexter 😂)

Klippet ble for øvrig litt «avstumpet» da man kun får 15 sekunder…

Uansett, jeg hadde ingen grunn til å være nervøs, men plutselig gikk det opp for meg at i kveld så skjer det. At nå skjer det som jeg har gått og ventet på siden jeg sendte inn søknaden for over 10 måneder siden. Det som tok meg til opptaksintervju og syprøve i Bergen, og som senere gjorde at jeg møtte 10 fantastiske deltakere. Plutselig gikk det opp for meg at det snart skulle på skjermen for hele Norge… Så pulsen steg, kinnene ble tomatrøde og jeg kjente klumpen i magen. Så var det bare å sprette champagnen, benke seg foran skjermen med gode venner og sakte men sikkert så forsvant nervøsiteten. Det tikket inn med positive meldinger, vennene i sofaen lo og jeg kjente på følelsen at dette er ingenting å være nervøs for. Dette er bare gøy!

PA300030.jpg

Så jeg håper du koste deg like mye med første episode som jeg gjorde. Så håper jeg også at du ser frem til flere episoder!

Senere i dag kommer det et innlegg hvor jeg viser frem klærne og forteller litt om hva som faktisk skjedde i syrommet ;)

Lik bragelius på facebook

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s