Instagram Story!

God morgen, alle sammen!

(Ok, jeg skal innrømme at det bildet der var litt mye in your face… Men hey, reklame er reklame!)

For i dag braker det løs på Instagram! For jeg har nemlig tatt over Symesterskapets Story. Så klikk deg inn her, eller gå inn på Instagram og følg kontoen nrksymesterskapet. Når den runde Symesterskapet-logoen øverst i feeden din har fått en rød ring, så betyr det at jeg har postet noe! :) Dersom du ikke har følgt Symesterskapet fra før så betyr det at du først får bli kjent med Tanja, men siden hun er verdt å bli kjent med så er hun bare en herlig oppladning før jeg dukker opp i all min prakt.

Jeg er på jobb store deler av dagen så det blir en del hverdagsliv før jeg planter meg fast på stolen og kommer med noen sytips helt til slutt :)

Lik bragelius på facebook

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s