Instagram Story

Da var min «take over» på Symesterskapet sin Instagram Story over for denne gang. Jeg sier denne gang, fordi det blir swlvsagt flere ganger :) Min erfaring er at dette var utrolig gøy og at jeg må bli mye flinkere til å bruke min egen Instagram Story. Det er en fin mulighet til å være litt personlig uten at man spam’er følgere i og med det er frivillig å trykke seg inn på storyen. Min Story blir liggende ute til innleggene er 24 timer gamle, så om du ikke har rukket å se e enda så har du enda sjansen.

Nedenfor har jeg samlet et par klipp. Noen av disse er samlet i et for enkelthetens skyld:

Presentasjon:

Litt stryketips

Litt andre tips

Lik bragelius på facebook

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s