Vi tar over Instagram!

Følger du Symesterskapet på Instagram? Kontoen heter nrksymesterskapet og fra og med i morgen vil vi deltakere ta over Instagram Stories. Woho!

Instagram Stories finner du på toppen av Instagram-feeden din og  folk du følger får farget ring rundt seg dersom de har postet nytt innhold til sin historie. Så når nrksymesterskapet har en rød ring rundt seg så betyr det at en deltaker har postet noe i Story og du kan se denne ved å trykke på denne røde ringen. Om du vil pause avspillingen så kan du holde fingeren på skjermen, og for å hoppe et skritt frem så kan du trykke høyre side, forutsatt at vedkommende har postet flere elementer. Er du vant til Snapchat så blir du raskt vant til denne funksjonen :)

Når vi deltakere tar over Instagram Stories så vil du få et innblikk i vår hverdag, hvem vi er og hva vi liker og sy. Fra i morgen vil du kunne følge Monica, på torsdag er det Tanja, før jeg dukker opp på fredag :) Da vil dere kunne følge meg gjennom min hverdag som politiadvokat, hobbysyer og livsnyter! Skriv gjerne ting dere vil se, lese og høre om allerede nå.

Lik bragelius på facebook

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s