Starten på Chanel-prosjektet

I morges sa vi farvel til Bacon-jakken og nå er det hei til Chanel-jakken. Dette blir et omfattende prosjekt som kommer til å ta tid, men heldigvis har jeg ikke noe deadline som jeg hadde med Bacon-kreasjonen. Nå leter jeg etter et like fengende navn som bacon-jakken på denne, for selv om jakken er inspirert av Chanel, så er den ingen kopi og fortjener derfor sin egen identitet.

Enlight9

Jeg har to typer chanel-stoff som jeg kjøpte i NYC. Det ene er kremfarget og med gulldetaljer, mens dette er blått og sort ispedd andre farger. Det har også litt gull i seg og skimrer ganske godt mot lyset, så bildene rettferdiggjør ikke stoffets sanne utseende. I og med det har litt gull i seg så vil knappene også være i gull, men jeg har ikke bestemt meg for hvilke. Jeg kjøpte et sett i NYC, men jeg har funnet ut at de er litt for lette til denne jakken. Så jakten fortsetter og det samme gjelder når det kommer til hvilke pyntebånd jeg skal bruke. Bånd kan «make or break» en slik jakke og akkurat nå vet jeg ikke om jeg skal gå for diskre og enkelt, eller mye og festlig. Uansett vil stikkordet være elegant, for det er elegant denne jakken skal bli.

Lenge vurderte jeg å bruke noe av jarekanten til pyntebånd men jeg vet ikke om det blir elegant nok. Det å klippe av jarekanten er uansett et tips til andre prosjekter for ofte er den ganske fin.

PA120018.jpg

Listen over gjøremål er lang og dette er bare hovedgjøremålene, men jeg gleder meg!

PA120008.jpg

Så langt er alle delene trådmerket og klippet ut, og nå skal jeg i gang med quilte-prosessen. Følg med fremover for å se hvordan det går med dette prosjektet :)

PA110445.jpg

Lik chanel-bragelius på facebook

2 kommentarer om “Starten på Chanel-prosjektet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s