Adjø Bacon-jakken

De av dere som følger meg på Instagram kunne i går se at jeg har startet på Chanel-jakken. Dette er et prosjekt jeg har skrevet om før, og som jeg har gledet meg veldig til å starte på. Jeg hadde derimot tenkt å vente til jeg hadde gått mer ned i vekt, men den smellen har jeg gått på så mange ganger før når det gjelder klær. Før man vet ordet av det har drømmeplagget gått ut av mote, man har mistet interessen og tiden har gått forbi. Så for å leve i nuet kaster jeg meg rundt mens jeg fortsatt har skaperglede  og setter i gang med Chanel-jakken.

Jeg tenker derimot at det passer seg å ta ordentlig farvel med Bacon-jakken. Den ble ikke helt perfekt, men dem ble perfekt til å lære meg hva jeg ikke skal gjøre på Chanel-jakken. Den er heller ikke så uperfekt at jeg aldri vil bruke den igjen, til det er den for unik og festlig! Jeg må derimot rette litt på knappene og feste fôret rundt knapphullene (rakk det ikke før premieren), men så er den god som gull! Så litt Bacon-drøm er den selv om den ikke helt ble som planlagt (hvor er lommene liksom!?).

PS: Den er noe rynkete etter en tur i kofferten fra Bergen…

PA110458.jpg

Fôret er sydd på jakken i form av en quilte-teknikk, det ser dere på de vertikale stripene i jakken, men alt annet er sydd for hånd.PA110460.jpg

Ermet er også satt inn for hånd.

PA110470.jpg

Det tar tid, men så lenge man har god teknikk så er det ikke vanskelig. Faktisk kan det være mer vanskelig å sy ting på en symaskin når man samtidig skal manipulere stoffet.

PA110464.jpg

De fleste vil nok aldri se dette og det finnes raskere måter, men skaperprosessen og luksusfølelsen gjør det verdt det.

PA110466.jpg

Lik bacon-bragelius på facebook

 

 

En kommentar om “Adjø Bacon-jakken

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s