Snappe-tirsdag!

Som nevnt i går så skal jeg i dag være på snapchat sammen med Ingrid Bergtun. Dersom du vil følge oss i dag så legg til brukernavnet: visygale, så vil du få tips, triks og inspirasjon, men ikke minst bli bedre kjent med Ingrid og meg. Ingrid er snart i gang på kontoen og så kommer jeg på ettermiddag :)

Ettersom det er snart jul og mange leter etter tips til julegaver så vil vi fokusere på gaver man kan sy til far, mor, bestefar, bestemor, bror, søster, han, henne, hen, you name it! Fokuset er enkelthet, det vil si noe alle kan få til og som ikke tar for lang tid. Har du ikke symaskin så fortvil ikke, vi vil også vise hvordan du med bare nål og tråd kan sy noe som er eksklusivt, vakkert og personlig.

Så legg til visygale, så snakkes vi senere :)

PS: Skriv gjerne inn sømrelaterte spørsmål allerede nå.

FACE970E-CC8D-4EE2-B2BB-F26B4376AAF3.jpeg

Lik snappe-bragelius på facebook

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s