Førpremierefest på Symesterskapet!

I går var jeg på førpremierefest på Symesterskapet i Bergen og det var utrolig hyggelig å se alle deltakerne igjen. Alle hadde på seg noe egetsydd og kreativiteten har vært stor, for det å få være sammen med så mange morsomme, kreative og fantastiske mennesker gjør noe med skapergleden.

Vi har hatt god kontakt siden innspillingen og har daglig skrevet til hverandre på en gruppechat, men alle fra NRK og dommerne Tine Solheim og Andreas Feet hadde vi ikke snakket med siden finalen og gjensynsgleden var stor også der. PS: alle var samlet på finaledagen så dette indikerer ingenting om plassering.

Etter samtaler, orientering og mingling så var det klar for at vi skulle se første episode sammen, og det er lenge siden jeg har vært så nervøs! Det var rart å se meg selv på TV, men det ble stort sett bare latter og lite flauhet. NRK har nemlig gjort en fantastisk jobb  og samtlige av oss satt igjen med følelsen av at dette blir en utrolig bra sesong.

Under innspillingen hadde vi ikke tid til å fokusere på annet oss selv, så derfor var det også utrolig morsomt å se scenene med de andre deltakerne. Så benk deg foran TV’en 30. oktober klokken 19:45 og se meg og ni andre fantastiske mennesker svette, banne, le, smile og snakke til oss selv.

Som dere kanskje har fått med dere så var mitt egetsydde plagg, denne rosa kreasjonen av en jakke du kan se under, også kalt Baconjakken! Siste del ble sydd under hastverk kvelden/natten før, så det er en del småfeil jeg må rette, men den fungerte til det den var ment til og jeg er egentlig ganske fornøyd med utfallet.

DSC07288
Foto: Ellen Hatteland

Den 30. oktober vil dere se at jeg er veldig glad i gå med sløyfer og ganske mange av disse er hjemmelaget. Kan man knytte sløyfe kan man knytte det meste og for å matche jakken brukte jeg samme bånd som jeg har brukt på jakken. Jeg gjorde den lang for litt ekstra statement, for det var tross alt en premierefest :) PS: Barten er litt på villstyr akkurat her…

IMG_0226.jpg

Før fest og visning av første episode hadde vi briefing med NRK og psykolog. Vi har blitt tatt veldig godt vare på og bildet under viser godt hvilken stemning det har vært og er oss deltakere imellom :)

DSC07238.jpg
Foto: Ellen Hatteland

Dagen etter premierefesten tok noen av oss turen til Designer Anne Lise Tollefsen (nummer to fra høyre) sitt atelier for å få tips, inspirasjon og shopping. Anne Lise har nemlig laget mønstrene til oppgavene i Symesterskapet og har mange års erfaring som designer.

IMG_0327.jpg

Like premiere-bragelius på Facebook

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s