Kragen er på plass!

Jeg jobber iherdig med bacon-jakken om dagen og jeg forsøker å få inn et sting og to for hvert øyeblikk jeg kan avse. Dette er alltid vanskelig i en hektisk hverdag med jobb, møter og trening, men denne jakken bare bli ferdig til fredag! :)

Jeg kommer ikke til å vise den i sin helhet før den er ferdig, men dere skal selvsagt få et par glimt av kragen. Jeg var jo litt usikker på om jeg skulle gå for krage eller ei, men jeg falt for en mao-variant etter tips på Facebook. Det var vanskelig å få det pent med båndet ettersom båndet ikke er ment til å brukes slik jeg gjør det. Dette er nok mer et bånd man finner på vesker, bager og sportstøy, men utfordringer gir derimot spennende resultater og jeg er fornøyd så langt. Det ser kanskje litt rotete og stygt ut nå, men når den siste finishen er lagt så håper jeg at den ser bra ut!

IMG_0214.jpg

IMG_0216

Lik bacon-bragelius på facebook

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s