Så er nyheten endelig ute

I går kunne jeg endelig slippe nyheten om at jeg er en av deltakerne i Symesterskapet, og dette var utrolig deilig etter å ha holdt på hemmeligheten siden i vinter. Noen har hatt en mistanke og for noen måtte jeg hviske hemmeligheten til etter at NRK var å filmet meg i nabolaget og på jobb. Nå kan jeg derimot fortelle det til alt og alle!

Jeg vil først og fremst takke alle, kjente og ukjente, for kommentarer, likes og lykkeønskninger. Dere er helt fantastiske :)

Programmet er allerede spilt inn så jeg vet utfallet, men jeg kommer selvsagt ikke til å røpe noen ting. Det ville vært dumt for NRK og det ville vært dumt for tv-opplevelsen til alle dere som skal se på, så hverken venner eller familie vet noen ting. Jeg har heller ikke sett episodene så jeg vet ikke hvordan det klippes, hvordan jeg fremstår eller hva NRK velger å fokusere på. Når det er sagt så er jeg ikke redd for noe av det sistnevnte, teamet i NRK har vært og er fantastiske, og uansett så er det ingenting som jeg har sagt eller gjort som jeg er redd for at kan komme på tv-skjermen.

Jeg skrev i går at jeg ikke visste om jeg gruet eller gledet meg, men det er egentlig bare en ting jeg gruer meg til, og det er å se meg selv på TV. Jeg har tidligere kun vært på TV i forbindelse med jobb og da har det vært korte klipp på nyhetene. Denne gangen blir det noe helt annet, men alt i alt så tror jeg bare at det blir gøy!

Så sett av 30. Oktober klokken 19:45 og gjør dere klare for en fantastisk tv-høst!

Jeg anbefaler dere også å bli kjent med de andre deltakerne og som dere finner på instagram:

Det kommer til å bli mye Symesterskapet på denne bloggen fremover, men målet er å fortsette med det jeg har gjort til nå, det vil si å ha et variert innhold med litt søm, litt trening, litt meninger, litt hverdagsfilosofi, litt mat og mye meg ;)

Søm har kanskje ikke hatt det største fokuset i det siste, men det kommer til å ha en større plass fremover. Jeg skal likevel prøve å gjøre det interessant også for dere som sovner av å lese om synåler, tråd og ull.

Gi meg gjerne en tilbakemelding om hva du vil jeg skal skrive mer om eller hva du vil vite om meg :)

Følg linselus-bragelius på facebook

FullSizeRender.jpg
Fra instagramprofilen til Symesterskapet. Følg de på instagram for der kommer det mye spennende fremover :) Foto ovenfor er tatt at Marit Hommedal

 

En kommentar om “Så er nyheten endelig ute

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s