JEG ER MED I SYMESTERSKAPET!

JEG SKAL PÅ TV!!!

Gud hjelpes…

Jeg, Brage Lyse, er nemlig en av 10 deltakere i sesong 3 av Symesterskapet som skal vises på NRK til høsten. Første episode sendes mandag 30. Oktober 2017 klokken 19:45 og akkurat nå vet jeg ikke om jeg gruer eller gleder meg :)

Jeg har bært på denne hemmeligheten alt for lenge, men endelig så kan jeg si det høyt!

IMG_5085

NRK søkte etter deltakere i desember 2016 og siden jeg både kan sy og jeg liker programmet så måtte jeg bare melde meg på. Kort tid etter så var det intervju og så var det annengangsintervju med opptaksprøve i Bergen. I februar fikk jeg endelig vite at jeg var en av deltakerne og siden har jeg gått med denne hemmeligheten. Det var hundrevis av søkere, mengder på opptaksprøve og et trangt nåløye, men av alle disse så valgte de likevel meg.

Innspillingen er over og jeg kan love dere en fantastisk bra sesong med 10 utrolig dyktige deltakere!

For dere som ikke har sett programmet før så er Symesterskapet den norske versjonen av «The Great British Sewing Bee» som har vist fire sesonger på BBC (og på NRK). Symesterskapet er en konkurranse som går ut på at 10 amatørsyere kjemper om å bli Norges beste amatørsyer, og for hver episode blir en  sendt hjem. Det er to fagdommere som avgjør det hele, kjendisdesigner Tine Solheim og Savile Row-skredder Andreas Feet. Det er derfor ikke deltakerne eller seerne som stemmer ut og programmet er strippet for intriger, drittslenging og baksnakking. Med andre ord så er det snakk om reality-TV på sitt beste! :) Det er likevel en konkurranse så spenningen er til å føle på og jeg kan love dere et fantastisk program med latter, moro, nerver, stress og litt svette…

Programleder Christine Hope sørger også for at det ikke blir et eneste kjedelig minutt :)

MHO_8438
Foto: Marit Hommedal

For meg så har dette ført til en intensiv vår med timer, dager og uker foran symaskinen, ispedd angst og panikk over hva i all verden er det jeg har begitt meg ut på. Jeg har likevel ikke angret et sekund og jeg håper at du vil benke deg foran skjermen den 30. Oktober klokken 19:45 for å se meg i aksjon på TV :)

Sa noen svett!?

MHO_7218
Foto: Marit Hommedal

PS: Det er ikke lett å sy når man blir voktet av to dyktige dommere som følger med på hvert eneste sting, men så utrolig gøy!

MHO_7579
Foto: Marit Hommedal

Følg symester-Bragelius på Facebook

3 kommentarer om “JEG ER MED I SYMESTERSKAPET!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s