Drodling

Jeg drodler og jeg har drodlet så lenge jeg kan huske. Det vil si ufokusert, halvt automatisert, ubevisst og uoppmerksom skribling, rabling og klussing mens man er opptatt av noe annet.

Jeg drodler når jeg sitter i telefonen, jeg drodler mens jeg tenker og jeg drodler mens jeg lytter. Noen ganger er det helt abstrakt, mens andre ganger er det ansikter. Som eksempelvis disse ansiktene som har blitt drodlet frem på servietter mens jeg har hatt fokuset på noe helt annet. Ikke spør meg om hvorfor det ble på servietter og ikke spør meg om hvorfor det ble disse ansiktetene, for jeg her ikke peiling. Noe sier meg likevel at jeg har hatt et fokus på abnorme lepper om dagen, hva nå enn det måtte bety…

Det virker kanskje helt unyttig, men selv om drodleriene ikke har noen nyttefunksjon i seg selv så hevdes det (og jeg kan bekrefte det) at aktiviteten hjelpe med å holde oppmerksomheten om et emne fremfor at man forsvinner i andre tanker. Så selv om mine kruseduller kan få meg til å virke ufokusert, så er det faktisk fokusert jeg er!

IMG_4976-2.jpg

Et ufokusert ansikt for å holde tegneren fokusert.

IMG_4981-2.jpg

Nesehår var visstnok også viktig for underbevisstheten min denne dagen…

2 kommentarer om “Drodling

  1. E litt der eg og. Men kan aldri sammenlignes med det du får fram 👏👍. Husker du tegnet meg ein gang .Ett ansikt med ein enorm klump på siden av nasen. Hva e det spurte vi. Jo det e kvesa te tante 😂😂😂😂Min stakkars føflekk fikk gjenomgå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s