Nytt kamera, Olympus E-PL8

Takket være en fantastisk mamma med hennes samboer J, og min kjære A så fikk jeg bursdagsgaven på forskudd! Jeg har flere ganger nevnt at jeg har lyst på et nytt kamera og Olympus E-PL8 stod høyt på ønskelisten. Det var derimot såpass kostbart at jeg innså at dette ikke var noe jeg bare kunne gå for å kjøpe, men gleden var stor når jeg fikk dette kamerat som forskudd på bursdagsgave! :)

Jeg liker ikke å gjøre ting halvveis så de siste dagene har jeg lest meg opp på å ta bedre bilder og jeg har sett timesvis med youtube-videoer for tips. Jeg kan derimot ikke garantere blinkskudd med det første, men jeg skal i hvert fall sørge for at det blir bedre bilder enn de Iphone-bildene som jeg har brukt til nå.

Valget falt på dette kamerat fordi jeg først og fremst synes det er vakkert! Kanskje ikke den beste årsaken til å kjøpe et kamera til 6.000,-, men verden trenger vakre ting. Ellers var det muligheten til å bytte objektiver, det har wifi som gjør at man enkelt kan laste bilder inn på mobilen og ikke minst så er det veldig brukervennlig.

IMG_4906

IMG_4907

IMG_4908

2 kommentarer om “Nytt kamera, Olympus E-PL8

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s