Soppkurs

I dag har jeg vært på soppkurs! Det var fire timer med teori og kommende torsdag og neste tirsdag skal vi ut og plukke.

Er det en ting jeg har lært i dag så er det at sopp ikke er enkelt, og man skal aldri plukke eller spise sopp man ikke er 100% sikker på. Dette er noe jeg har hørt meg lei på i alle soppbøker og på internett, men etter kurs så skjønner jeg hvor lett det er å ta feil. Jeg gleder meg derimot til å bli rustet nok til å utvide sopphorisonten min og ta for meg alt det fantastiske naturen har å by på.

Kursleder Anne Lise Tyssebotn Gjesdal har jeg vært på kurs med før og hun er utrolig dyktig på alt som er spiselig i naturen. Forrige kurs var et «ville vekster»-kurs og hvor vi plukket på «ugress», brennenesler, løvetann og alt annet rart og etterpå lagde fantastiske matretter i felleskap. Man får det ikke mer økologisk enn det!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s